Mediteren Mindfulness

Mindful Minuut Blog

Meest recent

Hoelang duurt het voordat stress uit je lichaam is?

Stress is een normale reactie van ons lichaam op uitdagende situaties. Wanneer we ons bedreigd of overweldigd voelen, geeft ons lichaam verschillende hormonen en neurotransmitters vrij, zoals cortisol en adrenaline.

Meditatie is: vertrouwd raken met…

Wat is ‘meditatie’ eigenlijk? Stil zitten met je ogen dicht? Aan niets denken? In dit artikel deel ik een van de mooiste en meest rake definities met je. Een definitie

Mindfulness, mediteren en nog veel meer

Mindful Minuut is niet alleen jouw meditatie-buddy, maar geeft jou nog veel meer! Lees hier alles over mindfulness, mediteren. Word geïnspireerd door onze thema’s en vind alle tips en tricks om mindfulness toe te passen in jouw leven. Heerlijk hè? Even ontspannen lezen… 

Mindful Minuut

Meer leren over mindfulness? Lees onze blog!

Mindful Minuut

Bouw jouw meditatieroutine op

Ontvang elke ochtend een korte meditatie

En begin jouw dag ontspannen
Ineke van Amerongen
Ineke van Amerongen
63 jaar
Lees verder
“Even een minuutje met aandacht voor mijzelf. Voordat ik aan de stressvolle werkdag begin.”
Anieke Lamers
Anieke Lamers
32 jaar
Lees verder
“Al ruim twee jaar mediteer ik dagelijks met Mindful Minuut. Ik geloof sterk dat het zit in kleine momentjes en dit brengt bij mij een grote verandering teweeg!”
Jeanet Oudshoorn-Bouman
Jeanet Oudshoorn-Bouman
37 Jaar
Lees verder
“Ik ben super blij met de dagelijkse mindfulminuutjes. Ik merk dat ik sinds ik ze luister veel meer structureel aan mindfulness doe. Daarvoor wilde ik het wel maar kwam het er maar niet van. Super toegankelijk en waardevol!”
Previous
Next