Mindful Minuut reviews

Lees ervaringen van onze leden 👇

“Ik ben super blij met de dagelijkse mindfulminuutjes. Ik merk dat ik sinds ik ze luister veel meer structureel aan mindfulness doe. Daarvoor wilde ik het wel maar kwam het er maar niet van. Super toegankelijk en waardevol. Bedankt voor alle fijne momenten tot nu toe!”

Jeanet Oudshoorn-Bouman37 jaar

“Echt fijn de Mindful Minuut elke dag. Het is behapbaar die paar minuten per dag. Die sla ik nooit over! En ongemerkt ben ik er op meerdere momenten op een dag mee bezig. De ene keer door een prachtige zin die je aanhaalt, de andere keer door de hele meditatie of door de bewustwording in de ervaring.
Juist via de app zo’n meditatie ontvangen elke dag, voelt zo toegankelijk en laagdrempelig. Dank je wel hiervoor! 🙏”

Truus

“Ik ben echt fan, sowieso van je stem, die zo heerlijk tot me door kan dringen. Superblij mee dat je in mijn dag bent. In de ochtend gaat mijn hoofd meteen alle kanten op. Door Mindful Minuut blijf ik nog even uit de doe-modus. Ik verheug me elke dag op de Mindful Minuut: 'wat komt er vandaag?' Ik voel dat het goed voor me is en het me helpt op weg naar de stilte in mezelf. Sommige onderwerpen komen zó bij me binnen, echte eye-openers.”

Saskia Kuipers

“De Mindful Minuut maakt mij een beter en bewuster mens, het helpt mij om het mens te zijn wat ik wil zijn. Ik geloof sterk dat het zit in kleine momentjes en denk dat dit een grote verandering teweeg kan brengen.”

Anieke Lamers31 jaar

“Mindful Minuut is voor mij een mooi opstapje om weer meer te gaan mediteren na een moeilijke periode. Ik luister het iedere dag om rustig op te starten en een moment stil te staan voordat ik de hectiek in ga. Ik probeer dat dan de rest van de dag vast te houden. De meditaties zijn toegankelijk en goed te volgen. De onderwerpen sluiten goed aan bij wat ik zoek, bijvoorbeeld het thema intuïtie en de ademhalingsoefeningen vind ik fijn. Verder is het gewoon goed geregeld, ik krijg het iedere ochtend keurig binnen.”

Esther de Beer57 jaar

“Ik zie de mindfulminuten als een soort cadeautje voor mezelf, mezelf elke dag een moment van rust gunnen. In de roerige fase waarin ik op dit moment zit, helpt het me wat milder naar mezelf te zijn. Mezelf toe te staan om even stil te staan bij mijn binnenste ik. Ik word er elke dag weer blij van dat ik mezelf dit cadeautje gun!”

I H

“Wat de Mindful Minuut voor mij vooral doet is de dag starten met meer aandacht voor het moment. Dit heeft me geïnspireerd om ook weer meer te gaan mediteren later op de dag.”

Esther27 jaar

“Mediteren zorgt bij mij voor rust en vrijheid. Het zorgt ervoor dat ik me minder druk maak om de dingen die ik niet kan beïnvloeden. Ik ben een binnenvetter en mediteren helpt mij om emoties toe te laten en te accepteren. Ik doe Mindful Minuut elke ochtend en ik ben er heel blij mee. Ik vind het lekker dat het dagelijks binnenkomt in je WhatsApp, het is simpel en direct: je klikt erop en je kan gaan.”

Richard Kloos47 jaar

“De Mindful Minuutjes maken mij elke dag gelukkig! Marjolein heeft een hele fijne stem en maakt mindfulness behapbaar met ontzettend veel inzet en passie. Het helpt mij elke dag om negativiteit los te laten en rust te ervaren.”

Otto van Lynden

“Ik vind het heerlijk om nog liggend in bed een mindful begin van de dag te maken. Een rustige opening van de dag waarmee je even de juiste bril op je neus kunt zetten. Geen steen in je maag, maar de dag in perspectief. Fijn!”

Martijn48 jaar

“Heel goed om de dag bewust te beginnen. Leuk deze afwisselende tips. Zo zit er altijd wel iets voor je bij.”

Anoniem27 jaar

“Ik merk dat ik zelf de oefeningen prettig vind die helpen met het verbinden van lichaam en geest. Ik ben al de hele dag met mijn hoofd bezig, dan vind ik stretches of dingen doorvoelen een aanvulling! Een kort rustpunt in een leven vol met prikkels, gedachten en spanning.”

Vrouw, anoniem30 jaar

“Ik vind vooral de focus op ademhaling en bewustwording van mn lichaam heel prettig. Ik merk ook dat ik dat nodig heb op dit moment.”

Vrouw, anoniem29 jaar

“Fijn begin van de dag, met meer bewustzijn.”

Mariëtte70 jaar

“Ik vind het super leuk! Echt een momentje van bewustwording voordat je de dag start. Even alleen bezig met het minuutje. Het zorgt voor rust.”

Vrouw, anoniem35 jaar

“Het is superfijn om naar jullie rustige stemmen te luisteren en de kalme uitleg, zonder dat het zweverig werd. Het zijn fijne tips, en af en toe lukte het ook om even iets langer dan alleen de oefening er bij stil te staan. Een bewust begin van je dag! (Waar je ook nog aan herinnerd wordt)”

Alie32 jaar

“Fijne stemmen en rustig verteld! Vind het fijn dat in het bericht staat wat ik ongeveer kan verwachten.”

Robin31 jaar

“Even een minuutje met aandacht voor mijzelf. Voordat ik aan de stressvolle werkdag begin.”

Ineke van Amerongen63 jaar

“Ik vind het een goed en leuk idee. Zeker voor mensen die nooit stil staan. Ik kreeg veel leuke reacties van mensen die zich vervolgens ook hebben aangemeld. Het is een lage drempel. In tegenstelling tot het beeld dat men heeft van mindfulness.”

Vrouw, anoniem33 jaar

“Fijne en praktische manier om mindfulness in je routine te weven.”

Man, anoniem38 jaar

“Een belangrijk rustmoment voordat de hectische dag begint.”

Jamie30 jaar

“Heerlijk om elke dag een mindful moment te hebben wat altijd in te passen is.”

Daphne42 jaar

“Erg goede methode om mindfulness toe te passen met zeer toegankelijke, deskundige en prettige audio apps.”

Anoniem

“Prettige stem en de oefening is precies genoeg om je vanuit je gevoel en met een zekere ontspanning de dag te beginnen!”

Carin63 jaar

Ook elke dag moeiteloos mediteren met Mindful Minuut?

“Ik geniet er iedere dag van en omdat het niet zoveel tijd inneemt doe je het ook voor je aan de dag begint. Even je focussen.”

Anoniem

“Mindful Minuut: een momentje voor jezelf begeleid door een hele prettige stem met afwisselende onderwerpen. Elke dag weer een verrassing!”

Anoniem

“Ik ben erg blij met mijn Mindful Minuut en kijk er iedere dag naar uit”

Anoniem

“Het helpt mij om ontspannen te gaan slapen. Doe zo verder, het is super. Heb er veel aan.”

Anoniem

“In een paar minuten een jumpstart van je dag!”

C.28 jaar

“De Mindful Minuut zorgt via WhatsApp dat je er dagelijks aan herinnerd wordt even met een vorm van ontspanning voor jezelf bezig te zijn. Praktische oefeningen en laagdrempelig.Heel fijn zelf je moment te kunnen kiezen wanneer je er mee aan de slag wilt gaan. Ik zou het niet alleen aan individuele gebruikers maar ook aan bedrijven aanraden om een Mindful Minuut aan te bieden tijdens het werken.”

Marian van de Griendt56 jaar

“Wat een geweldig concept! Normaal vind ik het lastig om tijd te maken voor meditatie, maar als ik wakker word check ik altijd het eerst WhatsApp waardoor ik er nu wel aan toekwam. Superfijne audio's met rustige stemmen en mooie thema's.”

Carlijn Bekker29 jaar

“Rustige, fijne stemmen om naar te luisteren, voldoende pauze. Jullie stralen rust uit. Een wake up call om de dag bewust te beginnen.”

Anoniem38 jaar

“Ik vind het fijn dat het maar 2 tot 3 minuten duurt en dat het via WhatsApp wordt gestuurd. Die combinatie zorgt ervoor dat ik het ook echt doe. Ik kan het namelijk niet vergeten en het is ook niet zo lang dat ik het ga uitstellen. Hierdoor is het me nu gelukt om elke dag te mediteren, in plaats van eens in de zoveel tijd een keer. Het dagelijks mediteren helpt me om beter te kunnen ontspannen en relativeren als ik gestresst ben. Dankjulliewel daarvoor!”

Ronald Scheffers30 jaar

“Ik vind het leuk hoe lichaamsoefeningen werden afgewisseld met tips om rustiger/mindful/tevreden de dag door te komen. Een soort laagdrempelige introductie van mindfulness.”

Vrouw, anoniem29 jaar