FAQ - Veelgestelde vragen over Mindful Minuut

Hier vind je antwoord op de FAQ ofwel de meest gestelde vragen over Mindful Minuut. We geven antwoord op veelgestelde vragen over de proefweek, de abonnementen en de Mindful Meetups. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur ons gerust een mailtje naar info@mindfulminuut.nl

FAQ over de proefweek

Wat houdt de proefweek precies in?

Tijdens de proefweek kun je Mindful Minuut een week gratis uitproberen. Van maandag t/m vrijdag krijg je elke ochtend een korte meditatie toegestuurd via WhatsApp. Daarnaast ontvang je op zaterdag een langere meditatie (10-15 min). Op deze manier kan je makkelijk een meditatie routine opbouwen. Meld je hier aan voor de proefweek.

Ik heb mij aangemeld voor de proefweek. Zit ik ergens aan vast qua kosten?

Nee, zodra jij je inschrijft voor de proefweek, krijg je een week lang gratis de Mindful Minuut toegestuurd via WhatsApp. De proefweek stopt automatisch! Wil je daarna de Mindful Minuut blijven ontvangen? Na de proefweek kan je lid worden met een scherpe korting! Gelijk de Mindful Minuut ontvangen? Meld je hier aan.

Kom ik in een WhatsApp-groep voor de Mindful Minuut?

Nee, geen zorgen! We sturen je de Mindful Minuut persoonlijk toe. Op de werkdagen krijg je elke ochtend rond 6.30 uur een WhatsApp bericht van ons. Het bericht bevat een korte beschrijving van wat we die dag in de Mindful Minuut doen. Je krijgt de meditatie direct als audiobericht in WhatsApp toegestuurd.

Ik doe mee aan de proefweek, maar ik heb geen bericht ontvangen. Waarom?

Heb je het nummer van Mindful Minuut goed opgeslagen? Dit is nodig om de appjes te kunnen ontvangen. Heb je het nummer opgeslagen en nog steeds niets ontvangen? Stuur ons dan een appje op +31 6 82110896 of een mail naar info@mindfulminuut.nl.

Kan ik de Mindful Minuut later op de dag ontvangen?

Wij willen de Mindful Minuut zo toegankelijk mogelijk maken. Daarom versturen we ‘m in de ochtend rond 6:30u. Op deze manier staat de meditatie voor je klaar zodra je wakker wordt en kan je zelf een meditatie moment inplannen. Wat wij belangrijk vinden is dat jij makkelijker een meditatieroutine op kan bouwen Daarnaast wordt de Mindful Minuut automatisch verstuurd. Helaas kunnen wij daarom meditaties niet op een later moment sturen.

Gesprek/notificaties dempen

Het is wel mogelijk om het gesprek te dempen. Dit betekent dat je wel de Mindful Minuut ontvangt, maar dat je geen notificatie van WhatsApp krijgt.
Wil je het gesprek dempen? Lees hier hoe je het gesprek dempt.

Aanmelden voor de Proefweek

FAQ over lid worden

Hoe meld ik mij aan voor Mindful Minuut?

Klik hier om je aan te melden. Je kiest dan eerst jouw abonnementsvorm: een maandabonnement, of een extra voordelig jaarabonnement. Daarna word je doorgestuurd naar de betaalpagina. Je kunt betalen met iDeal, Bancontact of creditcard. Zodra je hebt betaald, ben je lid! Via de mail krijg je alle informatie. Je ontvangt direct de volgende dag de Mindful Minuut op telefoonnummer dat je hebt opgegeven.

Wat krijg ik precies?

  • Je krijgt elke werkdag (maandag t/m vrijdag) om 6:30u een audiobericht via WhatsApp met daarin de Mindful Minuut van de dag. De audio duurt ongeveer 3-5 minuten. Elke week heeft een ander inspirerend thema.
  • Elk weekend een langere meditatie van 10-15 minuten.
  • Gratis toegang tot maandelijkse Mindful Meetups waarin we een bepaald onderwerp bespreken, ervaringen uitwisselen en samen mediteren.

Hoeveel kost Mindful Minuut?

Een abonnement op Mindful Minuut kost 14,95 per maand. Je krijgt als lid elke werkdag een meditatie via WhatsApp en op zaterdag een langere meditatie. Ook kun je elke maand deelnemen aan de online Mindful Meetup waarin we samen mediteren, een onderwerp bespreken en je vragen kan stellen en ervaringen uit kan wisselen met andere leden.
Na het meedoen van de proefweek krijg je trouwens een mooie korting op Mindful Minuut en bij het afsluiten van een jaarabonnement krijg je extra korting!

Kan ik de meditaties later nog terugluisteren?

De audio’s blijven altijd beschikbaar in je WhatsApp. Je kunt de bestanden ook downloaden. Je kunt ze dus terugluisteren wanneer jij wil. Tip: markeer de meditaties die je fijn vindt met een ster in WhatsApp, dan kun je ze makkelijk terugvinden. Hier vind je uitleg over hoe dit precies werkt.

Loopt mijn abonnement automatisch door?

Ja, het abonnement loopt automatisch door. Je kan het abonnement op elk moment opzeggen.

Hoe kan ik opzeggen?

Wat jammer dat je Mindful Minuut wil opzeggen! Opzeggen kan via WhatsApp, het opzegformulier op de website of door ons een mailtje te sturen op info@mindfulminuut.nl. Graag horen wij jouw feedback over Mindful Minuut!

Lid worden van Mindful Minuut

FAQ over Mindful Meetups

Wat zijn Mindful Meetups?

Elke maand ben je welkom bij de Mindful Meetup! Tijdens deze live Zoom-call sessie komen er verschillende inspirerende mindfulness en meditatie thema’s aan bod. Deze gaan bijvoorbeeld over de verschillende basis mindsets van mindfulness, zoals niet-streven, geduld, frisse blik en loslaten. Tijdens de sessie krijg je een soort ‘masterclass’ over dit onderwerp. Bovendien gaan we samen mediteren. Tot slot is er altijd ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Wat kost een Mindful Meetup?

Mindful Meetups zijn gratis voor leden! Niet-leden betalen een bedrag van €14,95. 

Wanneer vinden de Mindful Meetups plaats?

De Mindful Meetups zijn meestal op dinsdagavonden van 20:00-21:00u. De exacte data ontvang je een maand van tevoren via de mail. Daarnaast kan je hier de agenda bekijken van Mindful Minuut.

Kan ik jullie ook vragen stellen over mindfulness en meditatie?

Natuurlijk! Voor vragen over Mindfulness en meditatie kan je ons altijd mailen. Ook voor andere vragen of opmerkingen staan we voor je klaar. Stuur gerust een mailtje naar info@mindfulminuut.nl 

Aanmelden voor de Mindful Meetup

Start met het opbouwen van jouw meditatie routine.

Meld je aan voor de Mindful Minuut Proefweek.
En ontvang tot 50% korting op jouw abonnement.

Aanmelden