Mediteer moeiteloos elke dag met Mindful Minuut

Je wilt graag meer in het hier en nu zijn. In het moment leven in plaats van je mee laten nemen door gedachten en emoties.
Je weet dat mindfulness en meditatie je helpen om even los te komen van de drukte van alledag en innerlijke rust te vinden. Maar het schiet er toch steeds weer bij in. Je houdt het een week vol en dan vergeet je het weer.
Je wilt nu wel eens een meditatieroutine opbouwen die je wél volhoudt.
Met Mindful Minuut mediteer je moeiteloos elke dag.
 • Elke werkdag een unieke mini-meditatie via WhatsApp
 • Elk weekend een langere meditatie
 • Gratis toegang tot maandelijkse Mindful Meetups
Yes ik wil dagelijks mediteren

Onze abonnementen:

Mindful Minuut JaarvoordeelMeest gekozen

134,55

Per jaar

Normaal 179,- per jaar

 • Elke werkdag een mini-meditatie via WhatsApp
 • Elke zaterdag een langere meditatie van 10-15 minuten
 • Bonus 1: Gratis toegang tot maandelijkse Mindful Meetups
 • Bonus 2: €50 korting op de 8-weekse mindfulness cursus
 • Extra jaarvoordeel

Nu 179,- 134,55,- voor een jaar Mindful Minuut (= 11,20 per maand)

Nu Aanmelden

Mindful Minuut Maandabonnement

14,95

Per Maand
 • Elke werkdag een mini-meditatie via WhatsApp
 • Elke zaterdag een langere meditatie van 10-15 minuten
 • Bonus 1: Gratis toegang tot maandelijkse online Mindful Meetups
 • Bonus 2: €50 korting op de 8-weekse mindfulness cursus
 • Maandelijks opzegbaar

14,95 per maand

Nu Aanmelden

Mindful Minuut is iets voor jou wanneer:

 • Je geneigd bent om altijd maar door te gaan en het moeilijk vindt om even stil te staan
 • Je meer bewust wil genieten van het leven
 • Je af en toe wel mediteert en weet dat je het vaker wil doen omdat het je rust geeft
 • …maar het nooit echt wil lukken om het structureel in je routine te krijgen
Aanmelden voor Mindful Minuut

Dit krijg je:

Elke werkdag de Mindful Minuut

Elke werkdag om 6:30u een appje met de Mindful Minuut, een meditatie van 3-5 minuten. Zo kun je er altijd makkelijk een meditatie bijpakken om even in te checken met jezelf of als je behoefte hebt aan een rustmomentje.
Elke week heeft een thema, zodat je de hele week kunt oefenen met een bepaald aspect van mindfulness, zoals loslaten, vertrouwen of intuïtie.
Door elke dag mindfulness te beoefenen kom je beter in contact met je gevoel, kun je makkelijker ontspannen, beter omgaan met stress, meer genieten van de mooie momenten.

Weekend-meditaties

Elke zaterdag ontvang je een langere meditatie van 10-15 minuten. De langere meditaties helpen je je concentratievermogen te verbeteren, geeft je inzichten over jezelf en helpt je om dieper te kunnen ontspannen.

Bonussen:

– Gratis toegang tot maandelijkse online Mindful Meetups om samen te mediteren, ervaringen te delen en vragen te stellen (t.w.v. 14,95)
– €50 korting op de 8-weekse mindfulnesscursus
Ben jij klaar om een dagelijkse meditatieroutine op te bouwen met elke dag een kersverse meditatie? Abonneer je dan nu op Mindful Minuut.
Ja, ik wil abonneren

Gezien bij:

Waarom lukt het met Mindful Minuut wél om elke dag te mediteren?

 • Je krijgt elke ochtend een meditatie via WhatsApp. Zo kan je ‘m niet missen en hoef je geen ingewikkelde app te downloaden.
 • De dagelijkse Mindful Minuut is bewust heel kort. Zo houd je dagelijks mediteren makkelijk vol.
 • De Mindful Minuut is elke dag anders. Je wordt elke dag opnieuw geïnspireerd om mindfulness in je leven te integreren.
 • Elke maand gratis toegang tot een online Mindful Meetup om je meer te verdiepen in mindfulness en te verbinden met andere mensen die mediteren. Met thema’s als: vertrouwen, intuïtie, rust, loslaten.

Zij gingen je voor:

“Mindful Minuut is voor mij een mooi opstapje om weer meer te gaan mediteren na een moeilijke periode. Ik luister het iedere dag om rustig op te starten en een moment stil te staan voordat ik de hectiek in ga. De meditaties zijn toegankelijk en goed te volgen. De onderwerpen sluiten goed aan bij wat ik zoek, bijvoorbeeld het thema intuïtie en de ademhalingsoefeningen vind ik fijn. Verder is het gewoon erg goed geregeld!”

Esther de Beer57 jaar

““Echt fijn de Mindful Minuut elke dag. Het is behapbaar die paar minuten en ik sla 'm nooit over! En ongemerkt ben ik er op meerdere momenten op een dag mee bezig. De ene keer door een prachtige zin die je aanhaalt, de andere keer door de hele meditatie of door de bewustwording in de ervaring. Juist via de app zo’n meditatie ontvangen elke dag, voelt zo toegankelijk en laagdrempelig. Dank je wel hiervoor! 🙏””

Truus

“Mediteren zorgt bij mij voor rust en vrijheid. Het zorgt ervoor dat ik me minder druk maak om de dingen die ik niet kan beïnvloeden. Ik ben een binnenvetter en mediteren helpt mij om emoties toe te laten en te accepteren. Ik doe Mindful Minuut elke ochtend en ik ben er erg tevreden over. Ik vind het lekker dat het dagelijks binnenkomt in je WhatsApp, het is simpel en direct: je klikt erop en je kan gaan.”

Richard Kloos47 jaar

“De Mindful Minuut maakt mij een beter en bewuster mens, het helpt mij om het mens te zijn wat ik wil zijn. Ik geloof sterk dat het zit in kleine momentjes en denk dat dit een grote verandering teweeg kan brengen.”

Anieke Lamers31 jaar

“Even een minuutje met aandacht voor mijzelf. Voordat ik aan de stressvolle werkdag begin. Elke dag ben ik weer benieuwd naar de Mindful Minuut van die dag. Ik word er rustig van en het zorgt dat ik met een glimlach de dag begin.”

Ineke van Amerongen63 jaar

“Het is superfijn om naar jullie rustige stemmen te luisteren en de kalme uitleg, zonder dat het zweverig werd. Een bewust begin van je dag! (Waar je ook nog aan herinnerd wordt)”

Alie32 jaar

Veelgestelde vragen

Staat de jouwe er niet tussen? Stuur gerust een mailtje naar info@mindfulminuut.nl.

Wat krijg ik precies?

Je krijgt elke werkdag (maandag t/m vrijdag) om 6:30u een audiobericht via WhatsApp met daarin de Mindful Minuut van de dag. De audio duurt 3-5 minuten. Het is een begeleide meditatie, een mindfulnessoefening of een tip om meer mindful je dag te beginnen.

Daarnaast stuur ik je elke zaterdag een langere meditatie. De onderwerpen variëren. Een paar voorbeelden: ‘visualiseer jouw ideale dag’, ‘ wat heb jij nodig om goed voor jezelf te zorgen?’, ‘adem-meditatie’, ‘oog van de storm’, ‘spreek je intuïtie aan’.

De audio’s blijven gewoon in WhatsApp staan, je bouwt dus een uitgebreide database op van korte en langere meditaties. Je kunt ze afspelen wanneer je wil, waar je ook bent. Ook offline kun je ze beluisteren.

Verder ben je als Mindful Minuut-lid welkom bij maandelijkse Mindful Meetups. Deze gaan bijvoorbeeld over de verschillende factoren van mindfulness, zoals ‘niet-streven’, ‘geduld’, ‘frisse blik’ en ‘loslaten’. Tijdens de sessie krijg je een soort ‘masterclass’ over dit onderwerp, gaan we samen mediteren en is er ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Als Mindful Minuut-lid mag je ook altijd een vraag stellen over mindfulness of meditatie via de app of mail.

Tot slot krijg je €50 korting op de 8-weekse mindfulnesscursus.

Klik hier om je te abonneren.

Kom ik in een WhatsApp-groep?

Nee, geen zorgen! We sturen je de Mindful Minuut altijd persoonlijk toe, en sturen je verder ook niets anders. Je krijgt op werkdagen elke ochtend om 6.30 uur een appje van ons: een kort tekstje dat de Mindful Minuut van die dag beschrijft, en de audio met de geleide meditaties.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Klik hier om je aan te melden. Je vult jouw gegevens in en kiest jouw abonnementsvorm: een maandabonnement, of een extra voordelig jaarabonnement. Daarna word je doorgestuurd naar de betaalpagina van de betaalprovider Mollie. Je kunt betalen met iDeal, Bancontact of creditcard.

Zodra je hebt betaald, ben je lid! 🎉 Via de mail krijg je alle informatie. We voegen je zo snel mogelijk toe, zodat je de volgende dag de Mindful Minuut ontvangt op het nummer dat je hebt opgegeven.

Kan ik de meditaties later nog terugluisteren?

De audio’s blijven altijd beschikbaar in je WhatsApp. Je kunt de bestanden ook downloaden. Je kunt ze dus terugluisteren wanneer jij wil. Tip: markeer de meditaties die je fijn vindt met een ster in WhatsApp, dan kun je ze makkelijk terugvinden. Hier vind je uitleg over hoe dit precies werkt.

Kan ik jullie ook vragen stellen over meditatie/mindfulness?

Als je mij een vraag over meditatie of mindfulness appt of mailt, zal ik persoonlijk reageren. Daarnaast ben je elke maand welkom bij de thema-sessie. Tijdens deze live Zoom-call kun je je vragen stellen. Ook behandel ik dan uitgebreid een aantal vragen die zijn binnen gekomen via WhatsApp en de mail.

Wanneer vinden de Mindful Meetups plaats?

Zie hier de agenda van de komende Mindful Meetups.

Wat kost het?

Een maandabonnement op Mindful Minuut kost 14,95. Er is nu een actie dat je 25% korting krijgt op een jaarabonnement > van 179,- voor 134,55.

Als je lid wordt ga je akkoord met een periodieke betaling. Bij een maandabonnement wordt het bedrag elke maand automatisch van je rekening afgeschreven. Bij het jaarabonnement gebeurt dat elk jaar automatisch.

Je kunt altijd opzeggen, dan wordt de betaling stopgezet. Dat kan heel eenvoudig via www.mindfulminuut.nl/opzeggen. Doe dit 7 dagen voordat de volgende periodieke betaling plaatsvindt.

De prijs van je abonnement wordt nooit zomaar verhoogd. Je blijft het tarief betalen waarvoor je akkoord hebt gegeven. Indien de prijzen omhoog gaan, zullen we je daar opnieuw toestemming voor vragen.

Je betaalt niets extra’s voor de services die bij het abonnement horen, zoals de Mindful Meetups (t.w.v. 14,95). Ook krijg je als extra €50 korting op de 8-weekse mindfulnesscursus.

Je kunt je hier abonneren.

Hoe kan ik opzeggen?

We maken het niet onnodig moeilijk voor je om je abonnement op te zeggen. Via  mindfulminuut.nl/opzeggen is het zo geregeld. Doe dit 7 dagen vóórdat de volgende betaling plaatsvindt om zeker te weten dat het op tijd verwerkt wordt.

'Hoe verzin je elke dag iets nieuws voor de Mindful Minuut?'

Hoi, ik be Marjolein van der Aar en ik ben oprichter van Mindful Minuut. Met veel plezier maak ik elke dag een nieuwe Mindful Minuut voor je.

Vaak vragen mensen mij: is het niet moeilijk om elke dag iets nieuws te verzinnen voor de Mindful Minuut? Mijn antwoord is: nee! Ik heb meer inspiratie dan dagen in mijn leven en elke dag komt er wel wat nieuws bij.

Hoe dit komt? Sinds zes jaar ben ik dagelijks bezig met mindfulness en spirituele ontwikkeling. Ik mediteer zelf dagelijks, experimenteer met verschillende meditatie technieken, en daarnaast lees, luister en praat ik veel over het onderwerp. Dat brengt mij steeds nieuwe inzichten die ik kan vertalen naar een Mindful Minuutje.

Daarnaast zie en voel ik in mijn werk als yogadocent en mindfulnesstrainer wat er speelt bij de mensen die ik begeleid. Dit inspireert mij om op bepaalde thema’s in te gaan.

In 2017 begon ik zelf met mindfulness en meditatie uit pure noodzaak: ik kwam thuis te zitten met een burnout. Ik was een stresskip die niet stil kon zetten en een enorme streber. Ik was altijd heel gevoelig, maar had geen idee wat ik met al die emoties aanmoest.

Ik ben toen een jaar lang heel diep naar binnen gaan kijken. Ik volgde mindfulness-cursussen, ging naar retraites, mediteerde uren per dag en las alles over stress, burnout en mindfulness.

Mindfulness speelde de hoofdrol in mijn herstel. En het veranderde alles. Ik werd mij bewust van wat er zich van binnen afspeelde. Leerde mijzelf steeds beter kennen. Stond helemaal open voor wat er was… en ik kon eindelijk genieten van het moment.

Nu combineer ik mijn werk in het bedrijfsleven met mijn activiteiten als mindfulnesstrainer. Ik vind het geweldig om mensen te helpen ontspannen en hun ware zelf te laten ontdekken. Want ik gun het iedereen, ook jou, om lichter te leven!

Lid worden van Mindful Minuut