Iedere dag moeiteloos mediteren?

Start net als meer dan 500 anderen met Mindful Minuut

Elke dag een meditatie
Verstuurd via WhatsApp
Instant rust-moment
Start nu

Mindful Minuut abonnement

Mindful Minuut meditatie screenshot WhatsApp

Van maandag t/m zaterdag een meditatie via WhatsApp

De ultieme stok achter de deur: ontvang iedere dag om 6:30u een geleide audio voor een perfect rustmomentje.

Toegang tot de Mindful Minuut app met 450+ meditaties

Makkelijk zoeken op thema en lengte, een meditatie voor elk moment.

Maandelijkse online Mindful Meetups

Word geïnspireerd en mediteer samen met anderen.

Per maand

14,95

/per maand

Maandelijks opzegbaar

Per jaar

179,- 124,-

/per jaar

30% korting

Start nu

Wat maakt Mindful Minuut uniek?

  • Je hoeft geen app te downloaden. Je krijgt elke ochtend een meditatie via WhatsApp. Zo kan je ‘m niet missen. Druk op ‘play’ en start jouw meditatie.
  • De dagelijkse Mindful Minuut is bewust kort (3-5 minuten). Zo houd je dagelijks mediteren vol.
  • Elke dag krijg je nieuwe inspiratie en leer je wat nieuws over mediteren en mindfulness. Met wekelijks wisselende thema’s zoals loslaten, de adem, compassie etc.
  • Je doet het niet alleen: je bent welkom om samen te mediteren tijdens maandelijkse Mindful Meetups (online via Zoom).
Ja, ik wil elke dag mediteren

Gezien bij:

Het lijkt kort, zo’n minuutje, maar het verschil merk je de rest van de dag.

Yoga Magazine

Mindful Minuut is voor jou als:

  • je een steady meditatie-routine wil opbouwen
  • je meer rustmomenten wilt creëren
  • je meer in het hier en nu wil leven
  • je continu meer wil leren over mindfulness
Ja, ik ga ervoor!

Zij gingen je voor:

“Mindful Minuut is voor mij een mooi opstapje om weer meer te gaan mediteren na een moeilijke periode. Ik luister het iedere dag om rustig op te starten en een moment stil te staan voordat ik de hectiek in ga. De meditaties zijn toegankelijk en goed te volgen. De onderwerpen sluiten goed aan bij wat ik zoek, bijvoorbeeld het thema intuïtie en de ademhalingsoefeningen vind ik fijn. Verder is het gewoon erg goed geregeld!”

Esther de Beer57 jaar

““Echt fijn de Mindful Minuut elke dag. Het is behapbaar die paar minuten en ik sla 'm nooit over! En ongemerkt ben ik er op meerdere momenten op een dag mee bezig. De ene keer door een prachtige zin die je aanhaalt, de andere keer door de hele meditatie of door de bewustwording in de ervaring. Juist via de app zo’n meditatie ontvangen elke dag, voelt zo toegankelijk en laagdrempelig. Dank je wel hiervoor! 🙏””

Truus

“Mediteren zorgt bij mij voor rust en vrijheid. Het zorgt ervoor dat ik me minder druk maak om de dingen die ik niet kan beïnvloeden. Ik ben een binnenvetter en mediteren helpt mij om emoties toe te laten en te accepteren. Ik doe Mindful Minuut elke ochtend en ik ben er erg tevreden over. Ik vind het lekker dat het dagelijks binnenkomt in je WhatsApp, het is simpel en direct: je klikt erop en je kan gaan.”

Richard Kloos47 jaar

“De Mindful Minuut maakt mij een beter en bewuster mens, het helpt mij om het mens te zijn wat ik wil zijn. Ik geloof sterk dat het zit in kleine momentjes en denk dat dit een grote verandering teweeg kan brengen.”

Anieke Lamers31 jaar

“Even een minuutje met aandacht voor mijzelf. Voordat ik aan de stressvolle werkdag begin. Elke dag ben ik weer benieuwd naar de Mindful Minuut van die dag. Ik word er rustig van en het zorgt dat ik met een glimlach de dag begin.”

Ineke van Amerongen63 jaar

“Het is superfijn om naar jullie rustige stemmen te luisteren en de kalme uitleg, zonder dat het zweverig werd. Een bewust begin van je dag! (Waar je ook nog aan herinnerd wordt)”

Alie32 jaar

Nieuw: abonneren op Mindful Minuut via Spotify

Is Spotify jouw favoriete app om muziek of podcasts te luisteren? Goed nieuws! Sinds kort kun je je ook via Spotify abonneren op Mindful Minuut. Voor €9,95 per maand krijg je onbeperkt toegang tot alle meditaties van Mindful Minuut op Spotify, die achter een slotje staan.

Let op: als je je abonneert op Spotify, ontvang je de meditaties niet via WhatsApp, en dit is excl. toegang tot de Mindful Meetups.

Abonneren via Spotify

Veelgestelde vragen

Staat de jouwe er niet tussen? Stuur gerust een mailtje naar info@mindfulminuut.nl.

Wat krijg ik precies?

Je krijgt elke werkdag (maandag t/m vrijdag) om 6:30u een audiobericht via WhatsApp met daarin de Mindful Minuut van de dag. De audio duurt 3-5 minuten. Het is een begeleide meditatie of een mindfulnessoefening.

Daarnaast sturen we je elke zaterdag een langere meditatie. De onderwerpen variëren. Een paar voorbeelden: ‘visualiseer jouw ideale dag’, ‘ wat heb jij nodig om goed voor jezelf te zorgen?’, ‘adem-meditatie’, ‘oog van de storm’, ‘spreek je intuïtie aan’.

De audio’s blijven gewoon in WhatsApp staan, je bouwt dus een uitgebreide database op van korte en langere meditaties. Je kunt ze afspelen wanneer je wil, waar je ook bent. Ook offline kun je ze beluisteren.

Verder ben je als Mindful Minuut-lid welkom bij maandelijkse Mindful Meetups. Deze gaan bijvoorbeeld over de verschillende factoren van mindfulness, zoals ‘geduld’, ‘frisse blik’ en ‘loslaten’ of over gerelateerde onderwerpen zoals intuïtie en zelfliefde. Tijdens de sessie krijg je een soort ‘masterclass’ over dit onderwerp, gaan we samen mediteren en is er ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Als Mindful Minuut-lid mag je ook altijd een vraag stellen over mindfulness of meditatie via de app of mail.

Klik hier om je te abonneren.

Kom ik in een WhatsApp-groep?

Nee, geen zorgen! We sturen je de Mindful Minuut altijd persoonlijk toe, en sturen je verder ook niets anders. Je krijgt op werkdagen elke ochtend om 6.30 uur een appje van ons: een kort tekstje dat de Mindful Minuut van die dag beschrijft, en de audio met de geleide meditaties.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Klik hier om je aan te melden. Je vult jouw gegevens in en kiest jouw abonnementsvorm: een maandabonnement, of een extra voordelig jaarabonnement. Daarna word je doorgestuurd naar de betaalpagina van de betaalprovider Mollie. Je kunt betalen met iDeal, Bancontact of creditcard.

Zodra je hebt betaald, ben je lid! 🎉 Via de mail krijg je alle informatie. We voegen je zo snel mogelijk toe, zodat je de volgende dag de Mindful Minuut ontvangt op het nummer dat je hebt opgegeven.

Kan ik de meditaties later nog terugluisteren?

De audio’s blijven altijd beschikbaar in je WhatsApp. Je kunt de bestanden ook downloaden. Je kunt ze dus terugluisteren wanneer jij wil. Tip: markeer de meditaties die je fijn vindt met een ster in WhatsApp, dan kun je ze makkelijk terugvinden. Hier vind je uitleg over hoe dit precies werkt.

Kan ik jullie ook vragen stellen over meditatie/mindfulness?

Als je mij een vraag over meditatie of mindfulness appt of mailt, zal ik persoonlijk reageren. Daarnaast ben je elke maand welkom bij de thema-sessie. Tijdens deze live Zoom-call kun je je vragen stellen. Ook behandel ik dan uitgebreid een aantal vragen die zijn binnen gekomen via WhatsApp en de mail.

Wanneer vinden de Mindful Meetups plaats?

Zie hier de agenda van de komende Mindful Meetups.

Wat kost het?

Een maandabonnement op Mindful Minuut kost 14,95 per maand. Het abonnement loopt automatisch door.

Je kunt altijd eenvoudig opzeggen via www.mindfulminuut.nl/opzeggen. Doe dit 7 dagen voordat de volgende periodieke betaling plaatsvindt.

De prijs van je abonnement wordt nooit zomaar verhoogd. Je blijft het tarief betalen waarvoor je akkoord hebt gegeven. Indien de prijzen omhoog gaan, zullen we je daar opnieuw toestemming voor vragen.

Je kunt je hier abonneren.

Hoe kan ik opzeggen?

We maken het niet onnodig moeilijk voor je om je abonnement op te zeggen. Via  mindfulminuut.nl/opzeggen is het zo geregeld. Doe dit 7 dagen vóórdat de volgende betaling plaatsvindt om zeker te weten dat het op tijd verwerkt wordt.

'Hoe verzin je elke dag iets nieuws voor de Mindful Minuut?'

Hoi, ik be Marjolein van der Aar en ik ben oprichter van Mindful Minuut. Met veel plezier maak ik elke dag een nieuwe Mindful Minuut voor je.

Vaak vragen mensen mij: is het niet moeilijk om elke dag iets nieuws te verzinnen voor de Mindful Minuut? Mijn antwoord is: nee! Ik heb meer inspiratie dan dagen in mijn leven en elke dag komt er wel wat nieuws bij.

Hoe dit komt? Sinds zes jaar ben ik dagelijks bezig met mindfulness en spirituele ontwikkeling. Ik mediteer zelf dagelijks, experimenteer met verschillende meditatie technieken, en daarnaast lees, luister en praat ik veel over het onderwerp. Dat brengt mij steeds nieuwe inzichten die ik kan vertalen naar een Mindful Minuutje.

Daarnaast zie en voel ik in mijn werk als yogadocent en mindfulnesstrainer wat er speelt bij de mensen die ik begeleid. Dit inspireert mij om op bepaalde thema’s in te gaan.

In 2017 begon ik zelf met mindfulness en meditatie uit pure noodzaak: ik kwam thuis te zitten met een burnout. Ik was een stresskip die niet stil kon zetten en een enorme streber. Ik was altijd heel gevoelig, maar had geen idee wat ik met al die emoties aanmoest.

Ik ben toen een jaar lang heel diep naar binnen gaan kijken. Ik volgde mindfulness-cursussen, ging naar retraites, mediteerde uren per dag en las alles over stress, burnout en mindfulness.

Mindfulness speelde de hoofdrol in mijn herstel. En het veranderde alles. Ik werd mij bewust van wat er zich van binnen afspeelde. Leerde mijzelf steeds beter kennen. Stond helemaal open voor wat er was… en ik kon eindelijk genieten van het moment.

Nu combineer ik mijn werk in het bedrijfsleven met mijn activiteiten als mindfulnesstrainer. Ik vind het geweldig om mensen te helpen ontspannen en hun ware zelf te laten ontdekken. Want ik gun het iedereen, ook jou, om lichter te leven!

Lid worden van Mindful Minuut