Team

Welkom op de team-pagina van Mindful Minuut!

Hier stellen we graag ons inspirerende team aan je voor, de mensen die zich inzetten om Mindful Minuut te laten groeien en mindfulness te verspreiden. Leer meer over wie we zijn en wat ons motiveert!

De stem achter Mindful Minuut

Hoi, ik ben Marjolein van der Aar en ik ben de oprichter van Mindful Minuut. Met veel plezier maak ik elke dag een nieuwe Mindful Minuut voor je.

Vaak vragen mensen mij: is het niet moeilijk om elke dag iets nieuws te verzinnen voor de Mindful Minuut? Mijn antwoord is: nee! Ik heb meer inspiratie dan dagen in mijn leven en elke dag komt er wel wat nieuws bij.

Hoe dit komt? Ik ben al jaren dagelijks bezig met mindfulness en spirituele ontwikkeling. Ik mediteer zelf dagelijks, experimenteer met verschillende meditatie technieken, en daarnaast lees, luister en praat ik veel over het onderwerp. Dat brengt mij steeds nieuwe inzichten die ik kan vertalen naar een Mindful Minuutje.

Marjolein van der Aar

Ons team

Sinds 2 jaar heeft Marjolein twee fantastische teamleden die haar ondersteunen bij het draaiende houden en laten groeien van Mindful Minuut! Maak hier kennis met deze twee gezichten achter de schermen die een onmisbare rol spelen in ons team:

Jaimy

Marketing

Jaimy

Hi! Ik ben Jaimy. Als digital marketeer met een enthousiasme voor SEO, maak ik sinds 2022 deel uit van het team van Mindful Minuut. 

Mijn doel? Zorgen dat we online goed zichtbaar zijn en dat we een positieve impact maken waar mensen iets hebben. Mindfulness helpt mij meer balans te hebben in mijn dagelijks leven en om het beste uit mezelf te halen, zowel op professioneel als persoonlijk vlak.

Marjolein is een inspiratie voor veel mensen, ook voor mij! Ik kijk ernaar uit om samen met het team zoveel mogelijk mensen te helpen met mindfulness en meditatie 🌞 

Dee

Marketing

Dee

Hi! Ik ben Dee, afgestudeerd sociaal werker met een passie voor mindfulness. Tijdens mijn studie heb ik mij gespecialiseerd in mindfulness, waar mijn liefde voor meditatie en bewustzijn alleen maar is gegroeid.

Sinds juni 2023 maak ik deel uit van het team van Mindful Minuut. Mijn focus ligt voornamelijk op ons Instagram-profiel en schrijven van inspirerende artikelen voor de Mindful Blog. 

Buiten mijn werk probeer ik zo mindful mogelijk te leven. Elke dag even stilstaan en bewust dankbaar zijn voor het hier en nu. Ik ben gemotiveerd om met dit team de kracht van meditatie en mindfulness met nog meer mensen te delen! ✨

Mindful Minuut

Met inmiddels 1,5 miljoen afgespeelde meditaties helpen we duizenden mensen met meditatie en mindfulness.