De 7 lessen uit mijn burnout die ik niet had willen missen

Download gratis het e-book waarin ik de 7 belangrijkste lessen uit mijn burnout met je deel.

"*" geeft vereiste velden aan

Bevestiging*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
E-book 7 lessen uit mijn burnout

Hoe ik tot deze lessen kwam

Een jaar of 6 jaar geleden liep ik helemaal vast. Het ambitieuze project waar ik mee bezig was groeide me boven het hoofd. Mijn relatie liep stuk. Ik was ontzettend onzeker. Ik moest en zou het goed doen.

Ik zat elke dag met hartkloppingen in de trein naar werk en ging steeds harder werken. Ik had continu huilbuien. Maanden bleef ik strugglen, totdat ik uiteindelijk thuis kwam te zitten met een burnout.

Hoe moest het nu verder? Ik had werkelijk geen idee hoe ik m’n leven weer op de rit moest krijgen.

Nadat ik flink veel rust had genomen dook ik in meditatie, mindfulness en spiritualiteit. Ik volgde retraites, cursussen, las boeken, luisterde ontelbare podcasts terwijl ik door het park wandelde, schreef dagboeken vol, versleet 3 psychologen en mediteerde uren per dag.

Ik was voor het eerst echt in contact met mijn gevoel. En ik leerde waanzinnig veel. Over mijzelf, over het leven, over ‘zijn’.

De lessen die ik toen heb geleerd zijn voor mij de blauwdruk van mijn leven geworden, waardoor ik nu gelukkig, licht en bewust leef.

En die lessen wil ik heel graag met jou delen. Ik heb ze gebundeld in dit e-book, dat je nu gratis kunt downloaden!

Reviews

“Een toegankelijk e-book dat ik zeker zou aanraden om te lezen, ook als je geen burnout hebt!”

Anieke Lamers32 jaar

“Wat een mooie lessen! Zo fijn om herkenning te vinden, dat ik niet de enige ben die dit heeft meegemaakt. Een supercomplete levensvisie staat in dit e-book en goed verwoord.”

Ineke van Amerongen63 jaar

“Ik wil je via deze weg bedanken voor je gratis e-book over burnout! Precies waar ik me nu in verkeer. Bedankt, vooral voor het laten inzien dat alles wat ik voel/meemaak normaal is!”

Chloé Theologidis

Vraag hier het gratis e-book 'De 7 lessen uit mijn burnout' aan en je ontvangt het direct via de mail.

"*" geeft vereiste velden aan

Bevestiging*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wie ben ik?

Mijn naam is Marjolein van der Aar en ik werk deels in het bedrijfsleven en deels als mindfulnesstrainer. Met al mijn passie help ik jou om innerlijke rust te vinden en toch vol in het leven te staan. Dit doe ik bijvoorbeeld met de mini-meditaties van Mindful Minuut, de Mindful meetups en het geven van mindfulnesstrainingen, 

Dit e-book schreef ik nadat ik mijn burnout-dagboeken teruglas. Ik vond er zoveel waardevolle lessen in, dat ik ze samen heb gebundeld in dit boekje.

Download e-book De 7 lessen uit mijn burnout