Mediteren

Wil jij:

 • een steady meditatie-routine opbouwen?

 • meer rustmomenten voor jezelf creëren?

 • meer in het hier en nu leven?

 • meer leren over mindfulness?

Maak kennis met Mindful Minuut

 1. Ontvang elke ochtend een meditatie als audiobericht via WhatsApp. Zo kan je ‘m niet missen en hoef je geen aparte app te downloaden.

 2. De dagelijkse meditaties zijn kort (3-5 minuten). Altijd in te passen, en zo houd jij dagelijks mediteren makkelijk vol.

 3. De Mindful Minuut is elke dag anders. Dus: elke dag nieuwe inspiratie met interessante onderwerpen, zoals loslaten, intuïtie en de ademhaling.

 4. Maandelijkse Mindful Meetups via Zoom om samen met anderen te mediteren.

Probeer gratis

Meld je aan voor een gratis proefweek en ontvang elke dag een inspirerende mini-meditatie (3-5 min) als audiobericht via WhatsApp.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Eenmalig 1 week gratis Mindful Minuut via WhatsApp. Stopt automatisch.

Wat levert de Mindful Minuut je op?

De Mindful Minuut helpt je elke ochtend even volledig aanwezig te zijn in het moment. Bewust van je gedachten, gevoelens, lichaam en omgeving, zonder oordelen.

Rust in je hoofd

Ontdek de rust in jezelf door je gedachten te observeren in plaats van erin mee te gaan.

Meer focus

Train je concentratiespier zodat je meer uit je dag haalt.

Bewust van je lichaam

Pik de belangrijke signalen van je lichaam op en bewaak je grenzen.

Gezien bij:

Het lijkt kort, zo’n minuutje, maar het verschil merk je de rest van de dag.

Yoga Magazine

Meer dan 10.000 mensen gingen je voor:

“Ik ben super blij met de dagelijkse mindfulminuutjes. Ik merk dat ik sinds ik ze luister veel meer structureel aan mindfulness doe. Daarvoor wilde ik het wel maar kwam het er maar niet van. Super toegankelijk en waardevol!”

Jeanet Oudshoorn-Bouman37 jaar

“Al ruim twee jaar mediteer ik dagelijks met Mindful Minuut. Ik geloof sterk dat het zit in kleine momentjes en dit brengt bij mij een grote verandering teweeg!”

Anieke Lamers32 jaar

“Mediteren zorgt bij mij voor rust en vrijheid. Ik doe Mindful Minuut elke ochtend en ik ben er heel blij mee. Ik vind het lekker dat het dagelijks binnenkomt in je WhatsApp, het is simpel en direct: je klikt erop en je kan gaan.”

Richard Kloos47 jaar

Hoe het werkt:

1

Meld je aan voor Mindful Minuut

Meld je gratis aan voor de Mindful Minuut proefweek.
2

Ontvang elke ochtend een meditatie

Start makkelijk met mediteren door iedere dag de Mindful Minuut te volgen (3-5 min). En ontvang op zaterdag een langere meditatie (10-15 min).
3

Bouw makkelijk een meditatieroutine op

Tijdens de meditaties komen er verschillende inspirerende thema's aan bod die jou ondersteunen.
4

Ervaar meer rust in je dagelijks leven

Herfocus op wat écht belangrijk voor je is en ontdek de rust in jezelf. Mindful Minuut zorgt ervoor dat je meer mindful door het leven gaat.
Meld je aan voor een gratis proefweek
Meditaties van Mindful Minuut ontvang je via Whatsapp

En na de gratis proefweek?

Mindful Minuut helpt jou om in contact te komen met de innerlijke rust en wijsheid die in je zit. Elke week kiezen we een ander mindfulness-thema dat past bij het moment.
Met onze selectie van behapbare spirituele inspiratie maken we het zo makkelijk mogelijk voor je om elke dag te mediteren.
Na de proefweek kun je lid worden van Mindful Minuut. Dat houdt in:
 • Elke werkdag een korte meditatie via WhatsApp (3-5 min) om je routine op te bouwen
 • Elk weekend een langere thema-meditatie (10-15 min)
 • Maandelijkse Mindful Meetups voor extra diepgang en verbinding met anderen
Een abonnement op Mindful Minuut is 14,95 per maand of 99,- voor een heel jaar.
Probeer gratis

Wie maakt de meditaties van Mindful Minuut?

Mijn naam is Marjolein van der Aar en ik ben mindfulnesstrainer en yogadocent. Daarnaast werk ik in het bedrijfsleven. Ik heb een passie voor mindfulness én voor alles wat nieuw is op het gebied van media en technologie.

Ik weet zelf hoe lastig het kan zijn om elke dag tijd te maken voor mindfulness. Zeker met een drukke baan, grote sociale kring en zorg voor familie. Met de Mindful Minuut is mijn missie om de drempel zo laag mogelijk maken. Zo help ik jou om elke dag te beginnen met een korte meditatie.

Mijn jarenlange ervaring met dagelijkse meditatiebeoefening, cursussen, retraites, workshops, boeken, podcasts, yogales geven en meditaties begeleiden geeft mij oneindige inspiratie om jou elke dag te voorzien van een nieuwe oefening.

Heb je een vraag? Stuur een mailtje naar marjolein@mindfulminuut.nl.

Veelgestelde vragen over de proefweek

Wat houdt de proefweek precies in?

Tijdens de proefweek kun je Mindful Minuut een week gratis uitproberen. Van maandag t/m vrijdag krijg je elke ochtend een korte meditatie toegestuurd via WhatsApp. Daarnaast ontvang je op zaterdag een langere meditatie (10-15 min). Op deze manier kan je makkelijk een meditatie routine opbouwen. Meld je hier aan voor de proefweek.

Ik heb mij aangemeld voor de proefweek. Zit ik ergens aan vast qua kosten?

Nee, zodra jij je inschrijft voor de proefweek, krijg je een week lang gratis de Mindful Minuut toegestuurd via WhatsApp. De proefweek stopt automatisch! Wil je daarna de Mindful Minuut blijven ontvangen? Na de proefweek kan je lid worden met korting! Gelijk abonneren op Mindful Minuut? Meld je hier aan.

Kom ik in een WhatsApp-groep voor de Mindful Minuut?

Nee, geen zorgen! We sturen je de Mindful Minuut persoonlijk toe. Op de werkdagen krijg je in de ochtend rond 6.30 uur een WhatsApp-bericht van ons. Het bericht bevat een korte beschrijving van de inhoud van. de meditatie. Je krijgt de meditatie direct als audiobericht in WhatsApp toegestuurd. Klik op play en start direct met mediteren 🧘

Ik heb me aangemeld voor de proefweek, maar ik heb geen bericht ontvangen. Waarom?

Heb je het nummer van Mindful Minuut goed opgeslagen? Dit is nodig om de appjes te kunnen ontvangen. Heb je het nummer opgeslagen en nog steeds niets ontvangen? Stuur ons dan een appje op +31 6 82110896 of een mail naar info@mindfulminuut.nl.

Wat gebeurt er na de proefweek?

Na de proefweek ontvang je een aanbod om lid te worden van Mindful Minuut met korting.

Wanneer je besluit lid te worden van Mindful Minuut krijg je elke werkdag een mini-meditatie en op zaterdag een lange meditatie 10-15 min. Daarnaast ben je welkom bij de maandelijkse Mindful Meetups. Hopelijk tot snel! 

Heb je een andere vraag? Stuur gerust een mailtje naar info@mindfulminuut.nl.

Aanmelden voor de Proefweek