Buig stress om van een pijnlijk probleem naar potentie voor groei met het 'SOS bij Stress-stappenplan'

Je voelt je opgejaagd, je kaken staan stijf en je ligt ’s nachts te piekeren. Je raakt het overzicht kwijt en doemscenario’s vormen in je hoofd. Je doet nog een tandje bij, terwijl je lichaam eigenlijk vraagt om rust.

Je hebt stress.

We kennen het allemaal wel: die momenten dat het voelt als ’teveel’. In die momenten schuilen mooie kansen om te groeien. Benut ze!

In dit E-book leer je:
  • Waarom ‘van de stress af willen’ je juist slechter laat voelen
  • Hoe je stress op het moment dat het opkomt direct kan verlichten
  • Hoe je kan voorkomen dat je negatieve gevoelens opslaat
  • Wat de oorzaken van jouw stress zijn
  • Hoe je het kant-en-klare ‘SOS bij Stress stappenplan’ gebruikt
  • Daarbij ontvang je een handig voorbeeld en een ‘cheatsheet’ met het plan op één pagina zodat je direct aan de slag kunt
  • Extra: 9 verschillende meditaties die je helpen bij stress: om je gevoel te erkennen, diep te ontspannen en erachter te komen wat je nodig hebt

🎁 Dit e-book krijg je cadeau bij een abonnement op Mindful Minuut.

Reacties op dit e-book:

“Een toegankelijk e-book met veel praktische tips om stress te verlichten. Vooral de ‘zelfzorg’-meditatie hielp mij om in het moment goed voor mezelf te zorgen. Normaal heb ik de neiging om gewoon maar door te rennen. Door dit stappenplan realiseerde ik dat ik niet zo streng voor mezelf hoef te zijn en de situatie niet zo erg is als ik dacht.”

Anieke Lamers31 jaar

“Eindelijk een plan voor stress dat je direct toe kunt passen. Ik vind het fijn dat je ook echt naar de oorzaken kijkt, zodat je echt iets kunt oplossen in plaats van er mee rond te blijven lopen. Het uitgewerkte voorbeeld is superhandig!”

Ineke van Amerongen63 jaar

Klaar met stress?

🎁 Dit e-book krijg je cadeau bij een abonnement op Mindful Minuut.

Wie zit er achter 'SOS bij stress'?

Mijn naam is Marjolein van der Aar en ik werk deels in het bedrijfsleven en deels als mindfulnesstrainer. Met al mijn passie help ik jou om innerlijke rust te vinden en toch vol in het leven te staan. Dit doe ik met de dagelijkse meditaties van Mindful Minuut, het geven van mindfulnesstrainingen en het organiseren van Mindful Meetups.

Het SOS-plan bij stress ontwikkelde ik in een tijd dat ik veel en vaak gestresst was, op basis van alle ervaringen en kennis die ik heb opgedaan. Er zitten aspecten van mindfulness in, maar ook meer psychologische aspecten. Zo gebruik je alles wat je hebt om een stress-situatie om te buigen tot groei: je vermogen om te voelen, los te laten en te accepteren én je vermogen tot reflectie en analyse.

Ik had dit SOS-plan altijd in de notities van mijn telefoon zodat ik het bij de hand had. Zo hielp het mij keer op keer om moeilijke situaties te verlichten en goed voor mezelf te zorgen.

Het e-book waarin ik het stappenplan met je deel krijg je nu als cadeautje bij een abonnement op Mindful Minuut. Hopelijk kan ik jou hiermee inspireren om ook voor jezelf een plan achter de hand te hebben als je overvallen wordt door stress of pijnlijke emoties 🙏