Hoe het 'SOS bij Stress-stappenplan' stress ombuigt van een pijnlijk probleem naar potentie voor groei

Je voelt je opgejaagd, je kaken staan stijf en je hoofd zit vol watten. Dingen gaan niet zoals jij wil, de frustratie stapelt op maar je veegt het onder het tapijt. Je raakt uit humeur en wordt prikkelbaar. Je luistert niet meer echt, er wordt van alles verteld maar jij bent met je hoofd bij die ene vergadering die je nog moet voorbereiden.

Je hebt stress.

In dit E-book leer je:
  • Waarom ‘van de stress af willen’ je juist slechter laat voelen
  • Hoe je stress op het moment dat het opkomt direct kan verlichten
  • Hoe je kan voorkomen dat je negatieve gevoelens opslaat in je ‘pijnlichaam’ (zodat ze je niet blijven achtervolgen)
  • Wat de oorzaken van jouw stress zijn
  • Hoe je het kant-en-klare ‘SOS bij Stress stappenplan’ gebruikt
  • Daarbij ontvang je een handig voorbeeld en een ‘cheatsheet’ met het plan op één pagina zodat je direct aan de slag kunt
  • Extra: 9 verschillende meditaties die je helpen bij stress: om je gevoel te erkennen, diep te ontspannen en erachter te komen wat nodig is om voor jezelf te zorgen.

Zij gingen je voor en buigen stress om in een kans om te groeien:

“Een toegankelijk e-book met veel praktische tips om stress te verlichten. Vooral de ‘zelfzorg’-meditatie hielp mij om in het moment goed voor mezelf te zorgen. Normaal heb ik de neiging om gewoon maar door te rennen. Door dit stappenplan realiseerde ik dat ik niet zo streng voor mezelf hoef te zijn en de situatie niet zo erg is als ik dacht.”

Anieke Lamers31 jaar

“Eindelijk een plan voor stress dat je direct toe kunt passen. Ik vind het fijn dat je ook echt naar de oorzaken kijkt, zodat je echt iets kunt oplossen in plaats van er mee rond te blijven lopen. Het uitgewerkte voorbeeld is superhandig!”

Ineke van Amerongen63 jaar

Klaar met stress?

Download dan nu gratis het E-book 'SOS bij Stress'. Meld je aan en ontvang 'm direct via de mail.

Wie zit er achter 'SOS bij stress'?

Mijn naam is Marjolein van der Aar en ik werk deels in het bedrijfsleven en deels als mindfulnesstrainer. Met al mijn passie help ik jou om innerlijke rust te vinden en toch vol in het leven te staan. Dit doe ik bijvoorbeeld met de mini-meditaties van Mindful Minuut, het geven van mindfulnesstrainingen, organiseren van retraites en het ontwikkelen van eigen programma’s.

Het SOS-plan bij stress ontwikkelde ik in een tijd dat ik veel en vaak gestresst was, op basis van alle ervaringen en kennis die ik heb opgedaan. Het hielp mij om de situatie te verlichten en goed voor mezelf te zorgen. Ik wil dit plan graag gratis met je delen, omdat ik denk dat het jou ook kan helpen.

Download e-book SOS bij Stress