Vind jouw uitknop

Haal jezelf van de ‘overleef-stand’ en leer radicaal te kiezen voor rust. Met de online cursus Vind jouw uitknop leer je de kunst van het ontspannen en ontwikkel je rust als fundament.

Direct beschikbaar.

Voor 69,95

Volg de cursus

Je hebt grootse plannen en veel te geven, maar de uitputting ligt op de loer. De tijd dat je leeft naar het idee ‘je bent jong en je wil wat’ is voorbij. Het gejaagde tempo dat je gewend bent houd je niet eeuwig vol.

Je hebt vast al van alles geprobeerd. Als we de noodzaak inzien van rust, is onze eerste neiging om het buiten onszelf te zoeken: de sauna, een spijkermat, fanatiek sporten, kalmeringsmiddelen bieden soms tijdelijke oplossingen om eindelijk even wat ontspanning te vinden.

Ik geloof dat je niets externs nodig hebt. Het zit al in je. In deze cursus leer je kleine eenvoudige tweaks die je direct meer rust gaan opleveren.

Alleen vanuit rust kun je:

Helemaal jezelf zijn

Zonder innerlijke rust kun je niet verbinden met jezelf. Vanuit rust komen jouw natuurlijke mooie eigenschappen moeiteloos naar boven.

Je intuïtie aanspreken

Je kunt jouw innerlijke stem alleen horen als het stil is.

Het meeste uit je dag halen

'Haastige spoed is zelden goed'. Vanuit rust focus je op de juiste dingen, in plaats van als een kip zonder kop rond te rennen.

Groeien als mens

We hebben tijd nodig om dingen te verwerken. Rust is essentieel als je je wilt ontwikkelen.

Oog hebben voor anderen

Echte aandacht is helend en vraagt een basis van rust. Geniet meer en intenser van intieme relaties.

Ik heb zelf de pijnlijke gevolgen van te weinig rust ondervonden...

Zeven jaar geleden leefde ik met constante onrust vanbinnen.

Zolang ik de basisprincipes van rust niet zag, deed ik continu een tandje bij vanuit het gevoel dat er iets mis was. Rusten kwam wel als ik álles helemaal op orde had en iedereen mij aardig en geweldig vond. Er was altijd ergens iets van ontevredenheid, en zolang dat er zat kon ik niet rusten.

Uiteindelijk dwong een burnout mij tot stilstand.

De paradoxale geheimen van rust

De afgelopen jaren verdiepte ik me in de oorzaken van stress en burnout, de werking van de hersenen en Oosterse filosofie. Ik beoefende verschillende meditatietechnieken en werd yogadocent en mindfulnesstrainer.

Wat mij hielp kwam me niet op een presenteerblaadje aanwaaien. Het was een optelsom van allerlei verschillende technieken, slimmigheden en tweaks die er samen voor zorgden dat ik rust en balans vond.

Je kent vast wel die voor- en naplaatjes van mensen die heel fanatiek gaan sporten? Zo zag ik bij mijzelf ook een hele duidelijke voor- en na-versie van mezelf. En die zat ‘m niet in de spiegel. En ook niet door fanatiek moeite ergens in te steken, maar juíst door minder te gaan doen, en dingen slimmer te gaan inrichten.

In deze cursus bundel ik de belangrijkste lessen die ik leerde over het vinden van je ‘uitknop’. Op een overzichtelijke en duidelijke manier krijg je de beste lessen over rust.

Ja, dit wil ik

Ego zegt: “als alles op z’n plek valt heb ik rust.”

De ziel zegt: “vind rust en alles zal op z’n plek vallen”

Jij hebt baat bij deze cursus als je:

  • ambitieus bent en van jezelf veel energie hebt, maar het moeilijk vindt om je energie te kanaliseren
  • je altijd ‘aan’ staat en het moeilijk vindt om te ontspannen
  • je eerder geneigd bent om een tandje bij te zetten dan rust te nemen op het moment dat je je overweldigd voelt
  • je energie en stemming op en neer gaan en het je maar niet lukt om een goede balans te vinden
  • je al het een en ander geprobeerd hebt om te ontspannen, maar het effect vaak na een paar uur verdwenen is
44 video-lessen

Inhoud van de cursus:

1

Een fundament van rust

Bepaal waarom rust zo belangrijk is voor jou en maak jouw intenties voor deze cursus scherp.
2

Rust: zo werkt het

Ontdek hoe rust werkt in onze hersenen en tackle de valse voorwaarden voor rust die je (onbewust) hebt gecreëerd. Een stukje theorie vanuit moderne hersenwetenschap én eeuwenoude tradities, behapbaar uitgelegd.
3

Energiemanagement

Kom precies te weten hoe jij in elkaar zit qua energie. Je brengt door verschillende oefeningen in kaart waar jouw energie lekt en wat jou écht energie geeft. Als je hier inzicht in hebt kun je direct kleine tweaks doen om meer rust te ervaren.
4

De kunst van het ontspannen

In deze module leer je om de switch te maken naar ontspanning, óók als er nog van alles te doen is, met een heleboel tips, oefeningen en geleide meditaties.
5

Afspraken met jezelf

We gaan voor duurzaam resultaat. Daarom zit in de cursus een hele module ingebouwd waarin jij een 'rust-plan' voor jezelf maakt dat bij jou past op basis van wat je hebt geleerd.

Bonusmodules:

1

Bonusmodule 1: je bent het waard

Zelfliefde en een gevoel van eigenwaarde zijn essentieel om jezelf te gunnen om te rusten. Daarom hebben we een extra module hierover incl. een zelfliefde-meditatie van 18 minuten ❤️
2

Bonusmodule 2: omarm je schaduw

Zolang je jouw eigen schaduwkanten niet onder ogen wil zien, zal een gevoel van onrust achterblijven. In deze module geef ik je tips hoe je aan de slag kunt met het volledig omarmen van jezelf.

Wat je krijgt:

7 modules met video’s

44 korte video-lessen die je op je eigen tempo kan kijken. Elke dag één of alles achter elkaar: jij bepaalt. 12 maanden toegang.

Werkboek

Alle opdrachten vind je terug in het werkboek, bomvol oefeningen om meer rust te creëren.

6 meditatie-audio’s

Je ontvangt 6 meditatie-audio's die jou helpen ontspannen. O.a. een lange ontspanningsmeditatie van 40 min, een korte incheck-meditatie van 3 minuten en een zelfliefde-meditatie.

Antwoord op jouw persoonlijke vragen van Marjolein

Stel je vragen via de mail en ontvang persoonlijk antwoord.

Voor 69,95
Koop de cursus

Niets geleerd = geld terug.

Heb je de hele cursus binnen een maand doorlopen en het gevoel dat je er niets uit hebt gehaald? Dan krijg je je geld terug. Even goede vrienden.

Reacties van deelnemers:

“Leerzame cursus, haal er veel uit. Handige en makkelijke toepasbare tips.”

“Je hebt me al een hoop inzichten gegeven en ik ben pas bij module 2.4” 

“Een openbaring”

“Wow!! Wat ziet de cursus er mooi uit. Heel tof gedaan!”

“Dit werkt voor mij zoveel beter om mij ergens in te verdiepen, ipv een boek lezen met alleen maar tekst, waar ik de focus vaak niet op krijg. Heel fijn om er beeld bij te hebben én dat de video’s ook nog eens ondertiteld zijn 👌”

Persoonlijke begeleiding via de mail

One size doesn’t fit all. Heb je specifieke vragen of kwesties over het creëren van rust? Stuur je vraag via de mail, dan krijg je persoonlijk antwoord van mij.
Vragen over de cursus? Stuur gerust een mailtje naar marjolein@mindfulminuut.nl