Geef een mindful cadeau

Een beetje mindfulness is het mooiste dat je iemand kunt geven. Wil jij iets bijzonders geven? Geef de Mindful Minuut app cadeau met meer dan 450 mindfulness-meditaties voor elk moment.

Geef cadeau

Kies je cadeau

Kies welk bedrag je cadeau wilt geven. Je kan 1 maand, 3 maanden of 1 jaar toegang geven tot de app.

1 maand

9,90

Een maand lang genieten van meditaties, een goed begin!

3 maanden

24,90

3 maanden meditatie-plezier.

1 jaar

59,-

Een jaar lang toegang tot de app voor duurzame mindfulness-beoefening.

Hoe het werkt:

  1. Je rekent de cadeaubon af
  2. Je ontvangt direct een bevestiging per mail + de factuur en de cadeaubon
  3. De cadeaubon kun je zelf printen of digitaal delen met degene die je wil verrassen
  4. Op de cadeaubon staat een link en een code die kunnen worden gebruikt om het cadeau te activeren. De ontvanger kan starten met het gebruiken van de app wanneer hij/zij wil.

Waarom de Mindful Minuut app cadeau geven?

Je zoekt een cadeautje voor iemand die met mindfulness bezig is of iemand die je wel wat rust en ontspanning gunt. Dan is de Mindful Minuut app een ideaal cadeau.

Mindfulness: een geschenk voor het leven

Mindfulness beoefenen heeft een duurzaam effect: het zorgt ervoor dat je meer bewust aanwezig kan zijn bij de mooie momenten in het leven en beter om kunt gaan met stress.

Een ontspanningsmoment

Hoe fijn is het om af en toe even stil te staan en te ontspannen? Met Mindful Minuut geef je iemand elke dag een ontspanningsmoment cadeau.

Meer mindfulness, minder afval

We hebben niet altijd behoefte aan meer spullen. Omdat Mindful Minuut digitaal is, is het een duurzaam cadeau.

De Mindful Minuut app

Meer dan 450 meditaties

Neem een rustmoment van 3 minuten 'on the go' of doe een lange ontspanningsmeditatie. In de app vind je een meditatie voor elk moment.

Meditatie van de dag

Elke dag een meditatie uitgelicht, zodat je direct van start kan.

Verdiep je in mindfulness

Met 59 meditatie-series kun je je verdiepen in allerlei thema's en verschillende technieken leren kennen.

Over de Mindful Minuut app:

Reviews

“De Mindful Minuut app is overzichtelijk en mooi vormgegeven. Je kan makkelijk zoeken op thema en lengte en zo vind ik altijd wel iets wat past bij waar ik op dat moment behoefte aan heb."

Anieke Lamers33 jaar

"Ik ben super blij met de Mindful Minuut app. Ik merk dat ik sinds ik de app heb, veel meer structureel aan mindfulness doe. Daarvoor wilde ik het wel, maar kwam het er niet van. Super toegankelijk en waardevol! Bedankt voor alle fijne momenten tot nu toe!"

Jeanet Oudshoorn-Bouman37 jaar

Wie zit er achter Mindful Minuut?

Hoi, mijn naam is Marjolein van der Aar en ik ben de oprichter van Mindful Minuut.

Superleuk dat je overweegt om iemand een abonnement op de Mindful Minuut app cadeau te geven. Ik geloof dat het in een wereld van veel teveel spullen een verademing is om een beetje mindfulness cadeau te doen.

Ik weet uit eigen ervaring hoe lastig het kan zijn om elke dag tijd te maken voor meditatie. Na mijn burnout in 2017 volgden jaren van trial en error. Ik hing als een ‘spiritual junkie’ aan een infuus van zelfhulpboeken, coaches, retraites, spirituele boeken en podcasts.

Het was een periode van transformatie, waarin ik uiteindelijk mijzelf hervond en de ‘geheimen’ van mindfulness ontdekte. Ik leerde dat er vanbinnen altijd rust te vinden is. En dat het simpeler is dan je denkt. Je mag jezelf er alleen stees weer opnieuw aan herinneren.

De afgelopen drie jaar deelde ik mijn lessen in de vorm van meer dan 500 meditaties die ruim 1,5 miljoen keer beluisterd zijn.

Deze meditaties vind je overzichtelijk bij elkaar in de Mindful Minuut app. Hiermee help ik je om elke dag een rustmomentje te nemen en mindfulness te beoefenen.

Heb je een vraag? Stuur gerust een mailtje naar marjolein@mindfulminuut.nl.

Geef een mindful cadeau