Geef een maand mindfulness cadeau

Een beetje mindfulness is het mooiste dat je iemand kunt geven. Zoek je een bijzonder cadeau? Geef een maand Mindful Minuut cadeau met elke dag een unieke mindfulness-oefening. 

Geef cadeau
Scroll naar beneden voor meer informatie

Wat is Mindful Minuut?

De Mindful Minuut is een dagelijkse mindfulness-oefening. De audio is elke dag anders: een meditatie, oefening, tip of uitleg die je helpt om je de dag op een bewuste, ontspannen manier te beginnen. Hier zie je een aantal voorbeelden.

Kopen

Meditatie

Sluit je ogen en laat je meenemen naar het bewustzijn dat diep binnenin altijd aanwezig is. Zo helpen we je bijvoorbeeld bewust te worden van je ademhaling, de geluiden om je heen of je gedachten.

Luister naar een voorbeeld:

Bewustwording

Een oefening om meer bewustzijn te creëren. Denk aan het voelen van dankbaarheid, vergeving of iets wat je probeert te vermijden.

 

Luister naar een voorbeeld:

Mindset

Hoe creëer je een bewuste overgang tussen werk en privé? En waarom is het goed om je dag te beginnen met het zetten van een intentie? Iedere woensdag geeft Jolien je een tip of oefening over hoe je op een ontspannen en mindful manier het meeste uit jezelf en je dag kunt halen.

Luister naar een voorbeeld:

Yoga

Begin de dag goed met wat beweging! We begeleiden je bij een korte yoga-oefening, waarbij je je helemaal bewust wordt van hoe je lichaam op dit moment voelt.

 

Luister naar een voorbeeld:

Waarom de Mindful Minuut cadeau geven?

Je zoekt een cadeautje voor iemand die je wel wat rust en ontspanning gunt. Of iemand die niet zo zit te wachten op materialistische cadeaus. Dan is de Mindful Minuut een ideaal cadeau.

Een verrassend cadeau

Met de Mindful Minuut verras je je dierbare met een waardevol en origineel cadeau.

Een maand lang meer rust en focus

Je geeft iemand 30 dagen lang elke dag een bewust momentje voor zichzelf cadeau. Dit helpt om de dag positieg en ontspannen te starten.

Meer mindfulness, minder afval

Worden we echt blij van nog meer spulletjes in huis? Omdat de Mindful Minuut digitaal is, is het een duurzaam cadeau.

Wat maakt Mindful Minuut anders dan andere meditatie-apps als Headspace en Calm?

  1. Je krijgt de Mindful Minuut elke ochtend via WhatsApp. Zo heb je een goede stok achter de deur – je hoeft niet zelf naar de meditatie op zoek, je wordt ermee geconfronteerd in de app die je toch al elke dag gebruikt.
  2. We houden de Mindful Minuut bewust heel kort. De ervaring leert dat het voor veel mensen toch lastig is om een dagelijkse meditatiebeoefening op te bouwen. Door het zo laagdrempelig te houden, denken we dat de kans groter is dat je het ook echt gaat doen.
  3. De Mindful Minuut is elke dag anders. Door je telkens een verse oefening te sturen, houden we het prikkelend en uitnodigend om te blijven luisteren en meedoen.

Hoe werkt het?

Als je een maand Mindful Minuut cadeau geeft, krijgt de ontvanger elke werkdag om 7:30u een mindfulness-oefening via WhatsApp. De Mindful Minuut helpt om elke dag te beginnen met een ontspannen momentje voor jezelf, voordat je in de doe-modus komt.

De oefeningen worden gestuurd als audiobericht via WhatsApp. Geen zorgen, het is geen app-groep, maar een persoonlijk bericht. Elke Mindful Minuut is anders.

Als je het cadeau hebt gekocht, ontvang je een e-mail met een mooie cadeaukaart die je kunt printen. In de e-mail staat ook de unieke cadeaucode. Met deze code kan de ontvanger zijn/haar abonnement activeren via www.mindfulminuut.nl/cadeaugekregen. De ontvanger kan zelf kiezen wanneer hij/zij start.

Het is een losse maand, geen abonnement. Na de maand stopt het automatisch.

Reviews

Onze klanten over de Mindful Minuut:

“Wat een geweldig concept! Normaal vind ik het lastig om tijd te maken voor meditatie, maar als ik wakker word check ik altijd het eerst WhatsApp waardoor ik er nu wel aan toekwam.”

Carlijn Bekker29 jaar

“De manier om je dag relaxed te beginnen: geen stress in de ochtend maar even bewust de dag starten met een meditatie.”

Ronald33 jaar

"Doordat de Mindful Minuut elke dag anders is, raak ik er niet snel op uitgekeken. En sinds ik het gebruik, ervaar ik ook meer rust tijdens de rest van de dag."

Anieke30 jaar
Ja, ik geef een mindful cadeau

Een maand Mindful Minuut €14,95. Daarvoor geef je een maand lang elke werkdag een mindfulness-oefening van 3 minuten via WhatsApp + 4 extra lange ontspanningsmeditaties + een mooie cadeaubon.

Aan jezelf cadeau geven mag natuurlijk ook 😉

Over ons

Marjolein van der Aar is yogadocent en mindfulnesstrainer en werkt in het bedrijfsleven. Jolien van de Griendt is freelance journalist en ondernemer en studeert daarnaast psychologie. Beide hebben wij een passie voor mindfulness én voor alles wat nieuw is op het gebied van media en technologie.

We weten zelf hoe lastig het kan zijn om elke dag tijd te maken voor mindfulness. Zeker met een drukke baan, grote sociale kring en zorg voor familie. Met de Mindful Minuut is onze missie om de drempel zo laag mogelijk maken. Zo helpen we jou om elke dag te beginnen met een mindfulness oefening en een momentje bewust voelen en bewust zijn.

Onze jarenlange ervaring met dagelijkse meditatiebeoefening, cursussen, retraites, workshops, boeken, podcasts, yogales geven en meditaties begeleiden geeft ons oneindige inspiratie om jou elke dag te voorzien van een nieuwe oefening.

Heb je een vraag aan ons of wil je feedback geven? Stuur een mailtje naar marjolein@mindfulminuut.nl of jolien@mindfulminuut.nl.