Geef een maand mindfulness cadeau

Een beetje mindfulness is het mooiste dat je iemand kunt geven. Zoek je een bijzonder cadeau? Geef een maand Mindful Minuut cadeau met elke dag een unieke mindfulness-oefening. 

Geef cadeau
Scroll naar beneden voor meer informatie

Wat is Mindful Minuut?

De Mindful Minuut is een dagelijkse mindfulness meditatie om de dag bewust, ontspannen én geïnspireerd te beginnen. De audio is elke dag anders. Hier zie je een aantal voorbeelden.

Kopen

Meditatie

Sluit je ogen en laat je meenemen naar het bewustzijn dat diep binnenin altijd aanwezig is. Zo helpen we je bijvoorbeeld bewust te worden van je ademhaling, de geluiden om je heen of je gedachten.

Luister naar een voorbeeld:

Mindset

Een oefening om meer bewustzijn te creëren. Denk aan het voelen van dankbaarheid, vergeving of iets wat je probeert te vermijden.

 

Luister naar een voorbeeld:

Rust

Een momentje voor jezelf, een momentje rust. Mindful Minuut helpt je in korte tijd om te schakelen naar volledige ontspanning.

Luister naar een voorbeeld:

Yoga

Begin de dag goed met wat beweging! We begeleiden je bij een korte yoga-oefening, waarbij je je helemaal bewust wordt van hoe je lichaam op dit moment voelt.

 

Luister naar een voorbeeld:

Waarom de Mindful Minuut cadeau geven?

Je zoekt een cadeautje voor iemand die je wel wat rust en ontspanning gunt. Of iemand die niet zo zit te wachten op materialistische cadeaus. Dan is de Mindful Minuut een ideaal cadeau.

Een verrassend cadeau

Met de Mindful Minuut verras je je dierbare met een waardevol en origineel cadeau.

Een maand lang meer rust en focus

Je geeft iemand 30 dagen lang elke dag een bewust momentje voor zichzelf cadeau. Dit helpt om de dag positieg en ontspannen te starten.

Meer mindfulness, minder afval

Worden we echt blij van nog meer spulletjes in huis? Omdat de Mindful Minuut digitaal is, is het een duurzaam cadeau.

Wat maakt Mindful Minuut anders dan andere meditatie-apps?

  1. Je krijgt de Mindful Minuut elke ochtend binnen op de dag die je toch al dagelijks gebruikt: via WhatsApp. Een goede stok achter de deur als je een meditatieroutine wilt opbouwen. Je hoeft geen aparte app te downloaden.
  2. We houden de meditaties bewust heel kort. Wij geloven dat korte momentjes van meditatie een groots effect hebben.
  3. De Mindful Minuut is elke dag anders. Zo blijven we je inspireren met nieuwe inzichten en aspecten van mindfulness.

Hoe werkt het?

Als je een maand Mindful Minuut cadeau geeft, krijgt de ontvanger:

  • Elke werkdag om 6:30u een mini-meditatie (3 min) als audiobericht via WhatsApp. De Mindful Minuut helpt om elke dag te beginnen met een ontspannen momentje voor jezelf, voordat je in de doe-modus komt.
  • In het weekend een langere meditatie (10-15 min)
  • Toegang tot de live thema-sessie via Zoom van die maand (t.w.v. 24,95)
  • Q&A: de mogelijkheid om vragen te stellen over mindfulness & meditatie

Je krijgt een mooie cadeaukaart die je kunt printen. In de e-mail staat ook de unieke cadeaucode. Met deze code kan de ontvanger haar abonnement activeren via www.mindfulminuut.nl/cadeaugekregen. De ontvanger kan zelf kiezen wanneer zij start.

Reviews

Onze klanten over de Mindful Minuut:

"Ik ben super blij met de dagelijkse mindfulminuutjes. Ik merk dat ik sinds ik ze luister veel meer structureel aan mindfulness doe. Daarvoor wilde ik het wel maar kwam het er maar niet van. Super toegankelijk en waardevol! Door de thema’s die je aanbiedt, ervaar ik dat ik weerstand mág voelen. Iets wat ik voorheen geneigd was weg te drukken. Het voelt heel fijn en als een bevrijding. Bedankt voor alle fijne momenten tot nu toe!"

Jeanet Oudshoorn-Bouman37 jaar

“Mindful Minuut is voor mij een mooi opstapje om weer meer te gaan mediteren na een moeilijke periode. Ik luister het iedere dag om rustig op te starten en een moment stil te staan voordat ik de hectiek in ga. De meditaties zijn toegankelijk en goed te volgen. De onderwerpen sluiten goed aan bij wat ik zoek, bijvoorbeeld het thema intuïtie en de ademhalingsoefeningen vind ik fijn. Verder is het gewoon goed geregeld, ik krijg het iedere ochtend keurig binnen.”

Esther de Beer57 jaar

“Mediteren zorgt bij mij voor rust en vrijheid. Het zorgt ervoor dat ik me minder druk maak om de dingen die ik niet kan beïnvloeden. Ik ben een binnenvetter en mediteren helpt mij om emoties toe te laten en te accepteren. Ik doe Mindful Minuut elke ochtend en ik ben er heel blij mee. Ik vind het lekker dat het dagelijks binnenkomt in je WhatsApp, het is simpel en direct: je klikt erop en je kan gaan.”

Richard Kloos47 jaar

“De Mindful Minuut maakt mij een beter en bewuster mens, het helpt mij om het mens te zijn wat ik wil zijn. Ik geloof sterk dat het zit in kleine momentjes en denk dat dit een grote verandering teweeg kan brengen.”

Anieke Lamers31 jaar
Ja, ik geef een mindful cadeau

Een maand Mindful Minuut kost €14,95. Daarvoor geef je een maand lang elke werkdag een mindfulness-oefening van 3 minuten via WhatsApp + 4 extra lange meditaties in het weekend + gratis toegang tot de thema-sessie van die maand + een mooie cadeaubon.

Aan jezelf cadeau geven mag natuurlijk ook 😉

Over ons

Mijn naam is Marjolein van der Aar en ik ben mindfulnesstrainer en yogadocent. Daarnaast werk ik in het bedrijfsleven. Ik heb een passie voor mindfulness én voor alles wat nieuw is op het gebied van media en technologie.

Ik weet zelf hoe lastig het kan zijn om elke dag tijd te maken voor mindfulness. Zeker met een drukke baan, grote sociale kring en zorg voor familie. Met de Mindful Minuut is mijn missie om de drempel zo laag mogelijk maken. Zo help ik jou om elke dag te beginnen met een mindfulness oefening en een momentje bewust voelen en bewust zijn.

Mijn jarenlange ervaring met dagelijkse meditatiebeoefening, cursussen, retraites, workshops, boeken, podcasts, yogales geven en meditaties begeleiden geeft mij oneindige inspiratie om jou elke dag te voorzien van een nieuwe meditatie.

Heb je een vraag? Stuur gerust een mailtje naar marjolein@mindfulminuut.nl.