Vind de weg naar jezelf en jouw pad terug

Het Innerlijke Kracht programma is er voor als je je geleefd voelt en op een kruispunt staat. Ga je door op de koers van overleven? Of ga je vanuit zelfliefde kiezen om jouw innerlijke kracht te ontdekken?

Volgende start juni 2024

Leven vanuit Innerlijke Kracht gaat niet over de buitenwereld, maar om jouw binnenwereld.

Met het Innerlijke Kracht programma ga je in 8 weken van overleven naar van binnenuit ontspannen en betekenisvol leven.

We doorlopen samen de essentiële stappen om de deuren van jouw unieke innerlijke kracht openen. We creëren de voorwaarden om die kracht te gaan aanwenden.

Je gaat...
I don’t know how (s)he does it

Je wordt geleefd. Dat kan zijn door een druk gezin of een drukke baan. Maar ook met een lege agenda kun je je geleefd voelen als je vastzit in piekergedachten en patronen die moeilijk te doorbreken zijn.

De focus ligt op doorbijten, jezelf wegcijferen, ‘gewoon doorgaan’, niet zeuren en over je grenzen gaan. Je bent een stille kracht en eist niet de aandacht op. Je bent met recht trots op je hardwerkende mentaliteit en doorzettingsvermogen. Het is zo normaal voor je geworden, dat het haast voelt alsof ‘dit is wie je bent.’

Niet lullen maar poetsen is jou met de paplepel ingegoten. Je ouders hebben het zelf voorgedaan. Over gevoelens werd niet gepraat. Er was simpelweg niet de ruimte voor, noch de woorden.

Het constant geven laat jou regelmatig vermoeid en futloos achter.

Je bent ook echt wel dankbaar voor de mooie dingen in je leven, maar ergens heb je ook continu het angstige gevoel dat je elk moment om kunt vallen.

“Neem gewoon meer rust”

Het advies van jouw huisarts, vriendinnen en mindfulnesstrainer als je uitgeput en gespannen bent: “neem meer rust.” Dat kan soms voelen als een utopie. En zodra je stil gaat zitten met jezelf word je bovendien overvallen door piekergedachten.

Mindfulness heb je al lang geprobeerd. Je volgde een cursus of gebruikt een meditatie-app en dat brengt rust. Je leert gedachten wat makkelijker los te laten. Je vindt wat meer gemak in het omgaan met stress. Je leert het leven beter te verdragen.

Wat de mindfulness-trainer je niet vertelde…

De vraag is: is rust uiteindelijk waar je naar op zoek bent?

Ik geloof dat we naar rust streven omdat we niet leven vanuit onze Innerlijke Kracht. Dan verbruiken we onze energie. Dat zorgt voor vermoeidheid. En wat wil je als je moe bent? Rust.

Als we niet in contact staan met onze Innerlijke Kracht, gaan we onze emoties opkroppen. Om weg te gaan van emoties gaat ons brein dan paniekvoetbal spelen, alsof je een vliegtuig moet besturen terwijl je nooit een pilotenopleiding hebt gedaan en geen idee hebt wat al die knopjes in de cockpit betekenen. Het brein gaat oplossingen verzinnen. Dat noemen we piekeren.

Piekeren is olie op het vuur en brengt alleen maar meer ongewenste emoties. Op een gegeven moment is het enige wat we nog verlangen rust. Dat de gedachten even een moment stilgelegd kunnen worden, dat we maar even niets voelen.

We willen rust om maar niét het andere te voelen wat we niet willen voelen: vermoeidheid en emoties.

Wat we eigenlijk willen...

Ik geloof dat we éigenlijk niet craven naar rust maar naar LEVEN. Een leven vol leven, waar we van kunnen genieten, waarin we onze eigen prachtige zelf kunnen zijn.

Mediteren wordt vaak als een vlucht gebruikt, als een pleister. We willen rust, en we willen het NU, dus we zetten een meditatie op en dan worden we in een soort trans gebracht en kunnen we even lekker wegzweven.

Mindfulness kan dan een uitstel van executie zijn. Je leert te verdragen, maar bent nog steeds niet aan het doorvoelen.

Het mooie is: leven vanuit Innerlijke Kracht brengt vanzelf ook rust. Het zit er bij inbegrepen.

Je bent namelijk zo in lijn met jouw ware zelf, dat allerlei ingewikkelde lagen die je om jezelf heen hebt gebouwd kunnen wegsmelten. Het leven wordt simpeler. Er is helderheid, voldoening en rust.

Wat als je kan geven én energie overhoudt?

Goed nieuws: het vuurtje van jouw Innerlijke Kracht kan nooit uitdoven. Er zijn simpele manieren om die kracht te gaan aanwenden.

Moet je je leven daarvoor omgooien? Nee! Vanuit Innerlijke Kracht gaat het leven anders op jouw overkomen. Het leven gaat gewoon door, maar hoe jij het ervaart verandert. 

Vanuit innerlijke krcht voelt jouw leven: betekenisvol, relaxt, in je element, en met veel minder moeite en uitputting. Hoe zou het zou het zijn als je elke dag zo kunt ervaren, welke uitdagingen er ook op je pad komen?

De Innerlijke Kracht methode met dynamische meditaties

Om gelukkig en vrij te leven vanuit Innerlijke Kracht zit ons één ding in de weg: dat we emoties opkroppen omdat we nooit hebben geleerd hoe we ze op een veilige en liefdevolle manier kunnen laten doorstromen.

“Wees niet bang voor je emoties. Verwelkom ze, want ze zijn gekomen om jou als raadgever te dienen.”

We weten het allemaal, dat het beter is om emoties niet op te kroppen, maar.. je mag ze ook niet uiten, want dat is sociaal niet verantwoord, dus wat moet je er dan mee?

We hebben dit te leren, en ik kan je dit leren.

En daar is meer voor nodig dan wat we leren in de traditionele mindfulnesscursussen.

Want bij moeilijke emoties is stilzitten en in ons eentje de gevoelens aankijken helemaal niet beschikbaar voor ons, en ook niet het juiste om te doen.

In mijn speciale dynamische meditaties beweeg je op een veilige en liefdevolle manier door emoties heen. Ze vormen een snelweg naar jouw Innerlijke Kracht. Beweging zorgt ervoor dat je door alle prikkels en gedachten heen kunt prikken naar jouw diepere ware zelf. 

En wat er dan gebeurt is magic. Er is een directe lijn met jouw intuïtie, er ontstaat helderheid, rust em er komt een krachtige energie vrij.

Innerlijke kracht testimonial

Door onze 1-op-1 deepdive meditatie kon ze zowel haar kwetsbare deel als de grote kracht in haarzelf liefdevol omarmen.

Voor Anieke maakte onzekerheid maakte plaats voor nieuwe energie en een sterk geloof in zichzelf.

Nieuw: het
Innerlijke Kracht programma

We gaan er samen voor zorgen dat jij het leven weer met volle teugen in gaat ademen. Je gaat de innerlijke kracht niet alleen vergroten, je gaat de innerlijke kracht die je nu al bezit anders leren benutten. En dat gaat jouw toekomst veranderen. Iedere dag opnieuw. Dat klinkt misschien ingewikkeld, of dat er jaren overheen moeten gaan om dit te bereiken. Maar het is een kwestie van de juiste tools en guidance.


Jouw leven veranderen
zonder bergen te verzetten

Met het Innerlijke Kracht programma ga je in 10 weken de verbinding met jouw Innerlijke Kracht verstevigen zodat je er altijd contact mee kunt maken.

Je krijgt de tools in handen om jouw emoties op een veilige en liefdevolle manier te doorvoelen. Kan je je voorstellen hoe het zou zijn om niet meer bang te zijn voor emoties? 

Je pakt jouw ‘root cause‘ aan waar je (onbewust) door wordt tegengehouden. Denk aan belemmerende overtuigingen, negatieve gedachten, piekeren. 

We gaan in een rechte lijn naar jouw innerlijke kracht die je al hebt vanbinnen. En als je die te pakken hebt, laat je ‘m niet meer los. Je gaat ‘m aanwenden.

Wat levert dat jou op?

Je ervaart een groter gevoel van betekenis omdat je in lijn leeft met jouw ware zelf. Jouw leven wordt lichter. Lagen van opgebouwde conditioneringen ga je loslaten of glijden door het proces automatisch van je af. Daardoor straalt er veel meer liefde door in alles wat je doet.

Ik weet dat de liefde al in jou zit, dat is ook waarom je nu al zoveel geeft. Het grote verschil is dat je gaat geven vanuit overvloed en liefde in plaats van als automatisme om bevestiging en erkenning te krijgen. Het zit ‘m dus in het leren aanwenden van jouw unieke innerlijke kracht.

Zodat jij jouw innerlijke kracht op de meest betekenisvolle manier in kan gaan zetten. Want de wereld heeft jou nodig. Maar niet op een manier die jou leeg trekt en jou futloos en vermoeid achterlaat.

Van geleefd worden naar een leven vol leven vanuit jouw unieke innerlijke kracht.

Het Programma

1.

4 masterclasses (2,5u) over het ontdekken van jouw innerlijke verlangen, belemmerende overtuigingen, emotions mastery en loslaten

Leer in 4 masterclasses alle tools die je zelf kunt gebruiken om van geleefd worden door je patronen en emoties te gaan naar een leven vanuit Innerlijke Kracht. 

2.

4 sharing circles / Q&A

Je doet het programma in een veilige, intieme omgeving met de support van max. 9 spiritual soulsisters/brothers die jou vieren en cheerleaden! Tussen de masterclasses door komen we samen om te delen over ons proces en natuurlijk kun je al je vragen aan mij stellen.

3.

3 privé deepdives 1-op-1 om jouw persoonlijke meest belemmerende patroon te doorbreken

Oog in oog met wat jou belemmert om de Innerlijke Kracht continu te ervaren, de root cause. Dat gaan we samen in 3 sessies veilig en liefdevol doorbreken d.m.v. op jouw afgestemde intuïtief begeleide meditaties en praktische coaching in het ontwikkelen van jouw Innerlijke Kracht in het dagelijks leven.

4.

Livedag voor een sprong in jouw spirituele groei

Tijdens de livedag op een fijne locatie in Almere gaan we verdiepen en verankeren. Zodat het geen vluchtige cursus is die virtueel blijft hangen waar je over een jaar aan terugdenkt van: dat was leuk toen. Maar écht blijvende impact.

5.

Lifetime toegang tot exclusieve bundel van deepdive meditaties als gateway naar jouw Innerlijke Kracht

  • Verschillende dynamische meditaties gericht op heling, emoties doorstromen (bv. Angst, Boosheid en Verdriet), energie creëren en intuïtie aan te spreken
  • Meditaties die jou op moeilijke momenten direct weer in contact brengen met jouw eigen innerlijke kracht, waardoor je altijd een remedie tegen onzekerheid en wiebeligheid op zak hebt
  • Een korte dynamische meditatie met de magic formula die je dagelijks kunt doen om te verbinden met jouw Innerlijke Kracht

6.

10 weken mij als jouw virtuele coach in je broekzak via WhatsApp

Ik wil dat niets in de weg staat van jouw succes. Daarom sta ik gedurende de 8 weken van het traject aan jouw zijde, onder de knop in WhatsApp, en kun je mij alles vragen over de dagelijkse dingen waar je tegenloopt. Ik check wekelijks met je in.

Investering

1290
  • 4 masterclasses
  • 4 sharing / Q&A sessies
  • 3 1-op-1 deepdives
  • Livedag
  • Bundel van >10 speciale Innerlijke Kracht meditaties
  • 8 weken WhatsApp support

Bonus 🤩

Voor deze ronde van het Innerlijke Kracht programma heb ik de volgende toffe bonussen als extra:

Bonus 1: Persoonlijke meditatie voor jou

Ik ontwikkel een meditatie voor jou op jouw belangrijkste thema. Daar heb je altijd toegang toe, om jezelf, waar je je ook in het leven bevindt, terug te brengen naar jouw innerlijke kracht. 

Bonus 2: een maand deelname aan de Mastermind groep t.w.v €150,-

Na het programma doe je een maand gratis mee aan de Innerlijke Kracht Mastermind incl. een 1-op-1 deepdive, WhatsApp support, en een sharing / Q&A sessie.

Data:
Wat je na 10 weken gaat ervaren:
Peace of mind garantie

Ik weet dat zo’n investering spannend kan zijn en dat het vraagt om een ‘leap of faith’. Ik wil dat je dit doet met het volste vertrouwen dat je de grootst mogelijke impact krijgt.

Daarom kun je binnen 14 dagen nog kosteloos uitstappen. Zodat het een investering zonder risico is.

Over mij

Toen ik in 2017 thuis kwam zitten met een burnout, volgde ik een mindfulnesscursus. Er ging een wereld voor me open. Ik nam alles op als een spons, deed trouw de meditaties en het bracht me rust. 

Maar ik had nog steeds paniekaanvallen, voelde me depressief, ging de deur bijna niet meer uit en barstte van de woede en verdriet over mijn ‘mislukking’ op werk en mijn relatiebreuk. Ik bleef bang voor mijn gevoelens die tegen de oppervlakte een klotsten.

Mindfulness en stiltemeditatie gaven rust, maar er ontbrak iets waar ik m’n vinger niet op kon leggen.

Toen kwam ik via een retraite in aanraking met een heel ander level van spirituele groei. Ik leerde om in meditatie door de emoties heen te bewegen, ze te gebruiken om mijn Innerlijke Kracht te vinden. Dit was voor mij de grote doorbraak.

BOEM. Het leven zal nooit meer hetzelfde zijn. Nu ik dit weet en deze tools heb, hoef ik eigenlijk nooit meer bang te zijn. Ik heb alles wat ik nodig heb.

En het mooie is, het is niet in strijd met mindfulness, maar sluit daar naadloos op aan.

Terwijl ik de afgelopen jaren mindfulness teachte, ben ik verder gegaan op het pad van Innerlijke Kracht zoals ik het noem. Samen met mijn eigen meditatieleraren heb ik wegen onderzocht om dit zelf te gaan teachen.

En daar ben ik nu helemaal klaar voor met dit programma. Ik ben er zin in!

Liefs,
Marjolein van der Aar

Let's talk

Plan hieronder een moment in om kennis te maken. We kijken samen of het Innerlijke Kracht programma op dit moment goed aansluit.

Ontdekken dat je vleugels hebt

Als je leeft met een focus op de buitenste laag van jezelf wordt alles complex. Je bent continu in gevecht en alles kost moeite. Je zwemt als het ware tegen de stroom in.

Het is alsof je een vogel bent en een vliegtuig probeert te bouwen om ergens te komen. Niet gek dat je bekaf bent. En uiteindelijk alsnog niet komt waar je wilt.

Het leven wordt moeiteloos als je volledig vanuit jouw eigen innerlijke kracht leeft. Je wordt met de stroom meegevoerd, met jouw eigen specifieke windstroom. Herken je jouw stroom (nog) niet? Dan waai je met alle winden mee, of tegen de storm in. Vanuit jouw innerlijke kracht ontdek je dat je vleugels hebt én leer je vliegensvlug hoe je ze kan gebruiken.

FAQ

Heel logisch dat je weerstand voelt bij het idee om emoties te doorvoelen. Tijdens het programma ontdek je dat daar juist het probleem zit. We willen de pijn vermijden, maar daardoor doen we onszelf meer pijn aan. Het gevoel dat er allerlei emoties onder het oppervlak zitten, getriggerd worden en niet weten waar het vandaan komt, en we toch maar weer (onbewust) dat gevoel wegstoppen. Een eindeloze cyclus die bij velen resulteert in een burnout, depressie of angststoornis. Het pure gevoel zelf voelen, zonder lagen van verzet, geeft een enorme bevrijding. Ik begeleid je daarbij.

Ja en nee. Nee, omdat de innerlijke kracht al in je zit en je die simpelweg anders gaat aanwenden. Ja, je moet er wel wat voor doen. Het spirituele pad wordt soms omschreven als ‘doing the work’. Er is moed voor nodig. Hoe meer je in alignment leeft met jouw innerlijke kracht, hoe moeitelozer het gaat voelen. Qua tijd is het programma flexibel. De suggesties voor thuisbeoefening kunnen we door de persoonlijke begeleiding goed afstemmen op jouw agenda.


Stuur mij even een mailtje (marjolein@mindfulminuut.nl) of plan een call in, dan kijken we samen naar andere mogelijkheden. Ik bied dit programma ook individueel aan.

Ik ken dat: dat ik van mezelf eerst het boek dat al een tijd op mijn nachtkastje ligt moet uitlezen voordat ik begin aan dat boek waar ik eigenlijk NU helemaal van aan ga en heel graag wil lezen. Volg daarin jouw eigen innerlijke vuur is mijn tip. Laat je niet leiden door wat je denkt dat moet of hoort.

En vergelijk dit programma niet met een online cursus. Het Innerlijke Kracht programma gaat niet over kennis of informatie, maar is een deepdive in jouw onderbewuste patronen en emoties om jouw Innerlijke Kracht te bevrijden. Daar krijg je intensieve begeleiding bij.

Ik ben de eerste die zegt: neem rust als je dat nodig hebt. De vraag die je jezelf alleen moet stellen is: is meer rust nu echt wat je nodig hebt? Of ben je bekaf omdat je geleefd wordt, en daardoor roofbouw pleegt op jezelf. Of omdat je veel aan het piekeren bent wat energie slurpt. Ook het onderdrukken van emoties kan heel veel energie vreten zonder dat we het door hebben. Als we leren om door emoties heen te breken, datgene wat ons belemmert te pakken hebben en kunnen gaan leven vanuit Innerlijke Kracht, ontstaat er zoveel meer energie. Twijfel je? Plan dan een call met me in om samen te kijken of dit het juiste moment is.