Doe mee met online yoga

Een gezond lichaam, innerlijke rust en een heldere geest, hoe klinkt dat? Met yoga creëer je de allerbeste me-time.
Elke woensdag van 19:30u-20:30u via Zoom
Na de wekelijkse yogales voel je je:
  • Relaxed. Je lichaam en geest zijn ontspannen
  • Soepeler. De vastzittende spieren zijn losgemaakt
  • Bewust van je lichaam en hoe het met je gaat
  • Alsof je een flinke workout hebt gehad, terwijl je de grenzen van jouw lichaam hebt gerespecteerd
  • Helemaal opgeladen voor de rest van je week
  • Verbonden met andere yoga-beoefenaars
Je kunt meedoen wanneer je wilt voor 7,50 per les.
Meld je hier aan voor een gratis proefles.
Naam
Gratis en vrijblijvend. Na aanmelding stuur ik je de Zoom-link.

Reviews over de online yogalessen:

“Marjolein's lessen zijn een gebalanceerde mix tussen een workout en ontspanning. Elke les leert ze meer iets nieuws en inspireert ze me. Aan het einde van de les ervaar ik een gevoel van 'bliss' en dankbaarheid. Dit gevoel wens ik iedereen toe!”

Anieke Lamers

“Ik ben vorig jaar met een vriendin gestart om online yoga te volgen bij Marjolein. Het stond altijd al op het lijstje maar zomaar starten deden we niet.
Online was voor ons de oplossing. Geen reistijd, heldere uitleg over de houding, afwisseling en niet ongemakkelijk omdat je niet echt zichtbaar bent 🙂
Een aanrader dus!”

Marga Lenten

“Ik ben gestart met het volgen van Marjolein's online yogalessen tijdens de Covid pandemie. Haar lessen zijn altijd anders en een perfecte mix tussen fysieke oefening, stretches, mindfulness en ontspanning. Ik vond vooral de serie over de Chakra's erg fijn: bij elke oefening werd uitgelegd wat de relatie was met de Chakra van de week. Elke week kijk ik weer uit naar de volgende les.”

Gabriella Sonnewald

“Dat was zó'n fijne les. De perfecte mix tussen uitdagend en super zen. Heerlijk.”

Emily

Wil je het een keer proberen?

Doe een gratis proefles om te zien of het iets voor je is. Je hoeft geen yoga-ervaring te hebben. Zowel beginners als gevorderden kunnen meedoen, de groep is gemixt. Het enige wat je nodig hebt is een yogamatje, loszittende kleding en een internetverbinding.
Naam

Wat yoga je kan bieden

  • Lekkerder in je lijf: door vastzittende spieren soepeler te maken en aan meer kracht, balans en flexibiliteit te werken voelt je lichaam fijner. Dit verbetert ook weer je stemming.
  • Meer in het hier & nu:​ je lichaam is het meest ‘concrete’ wat je hebt. Je lichaam is altijd in het hier en nu. Het brengt je in contact met je gevoel, vertelt je hoe het met je gaat.
  • Meer gemak: door te leren werken met de ademhaling, en erbij te blijven in moeilijke houdingen, leer je met meer gemak omgaan met moeilijke dingen.
  • Lessen over jezelf: yoga houd je een spiegel voor over hoe je omgaat met jezelf en hoe je in het leven staat.

De docent

Mijn naam is Marjolein van der Aar en ik geef sinds 2019 yogales. Ik volgde mijn yogadocentenopleiding bij Samma Karuna in Thailand.

Mijn lessen zijn een mix van krachtige flows en ontspannen houdingen. Ik daag de deelnemers uit om te experimenteren met hun lichaam, goed op de eigen grenzen te letten en helemaal aanwezig te zijn bij zichzelf.

Sinds corona ben ik begonnen met online lesgeven, en dat bevalt goed! Al zo’n twee jaar elke woensdagavond. Doe je mee?