Veelgestelde vragen over een abonnement op Mindful Minuut

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen over het abonnement. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur een mailtje naar info@mindfulminuut.nl

Wat krijg ik precies?

Je krijgt elke werkdag (maandag t/m vrijdag) om 6:30u een audiobericht via WhatsApp met daarin de Mindful Minuut van de dag. De audio duurt ongeveer 3 minuten. Elke week heeft een ander thema, waar alle Mindful Minuutjes van de week over gaan.

Daarnaast krijg je elke zaterdag een langere meditatie. De onderwerpen variëren. Een paar voorbeelden: ‘visualiseer jouw ideale dag’, ‘ wat heb jij nodig om goed voor jezelf te zorgen?’, ‘adem-meditatie’, ‘oog van de storm’, ‘spreek je intuïtie aan’.

De audio’s blijven gewoon in WhatsApp staan, je bouwt dus een uitgebreide database op van korte en langere meditaties. Je kunt ze afspelen wanneer je wil, waar je ook bent. Ook offline kun je ze beluisteren.

Verder ben je als Mindful Minuut-lid welkom bij maandelijkse thema-sessies. Deze gaan bijvoorbeeld over de verschillende basis mindsets van mindfulness, zoals ‘niet-streven’, ‘geduld’, ‘frisse blik’ en ‘loslaten’. Tijdens de sessie krijg je een soort ‘masterclass’ over dit onderwerp, gaan we samen mediteren en is er ruimte om ervaringen te delen en vragen te stellen.

Als Mindful Minuut-lid mag je mij ook altijd een vraag stellen over mindfulness of meditatie via de app of mail.

Tot slot krijg je korting op andere cursussen en trainingen in mijn aanbod, zoals de 8-weekse mindfulness training.

Kom ik in een WhatsApp-groep?

Nee, je krijgt de Mindful Minuut gewoon persoonlijk toegestuurd. Je krijgt op werkdagen elke ochtend om 6.30 uur een appje van ons: een kort tekstje dat de Mindful Minuut van die dag beschrijft, en de audio met de geleide meditaties.

Hoe meld ik mij aan?

Klik hier om je aan te melden. Je kiest dan eerst jouw abonnementsvorm: een maandabonnement, of een jaarabonnement met korting. Daarna word je doorgestuurd naar de betaalpagina. Je kunt betalen met iDeal, Bancontact of creditcard.

Zodra je hebt betaald, ben je lid! Via de mail krijg je alle informatie. Je ontvangt vanzelf weer de Mindful Minuut volgende week op het nummer dat je hebt opgegeven.

Kan ik de meditaties later nog terugluisteren?

De audio’s blijven altijd beschikbaar in je WhatsApp. Je kunt de bestanden ook downloaden. Je kunt ze dus terugluisteren wanneer jij wil. Tip: markeer de meditaties die je fijn vindt met een ster in WhatsApp, dan kun je ze makkelijk terugvinden. Hier vind je uitleg over hoe dit precies werkt.

Kan ik de meditaties ook offline beluisteren?

Wil je de Mindful Minuut ongestoord luisteren? Zet je telefoon op ‘niet storen’ of op vliegtuigstand. Ook als je internet uitzet op je telefoon kun je de audio’s gewoon afspelen in WhatsApp. Je kunt de audiobestanden ook downloaden.

Kan ik jullie ook vragen stellen over meditatie/mindfulness?

Elke maand ben je welkom bij de thema-sessie. Tijdens deze live Zoom-call kun je je vragen stellen. Ook behandel ik dan de vragen die zijn binnen gekomen via WhatsApp en de mail. Je kunt me dus altijd een appje of mailtje sturen met jouw vraag.

Wanneer zijn de thema-sessies?

De thema-sessies zijn op dinsdagavonden van 19:00-20:00u. Ik geef de exacte data een maand van tevoren door via de mail aan leden.

Wat kost het?

Een maandabonnement op Mindful Minuut kost €14,95 per maand. Het bedrag wordt elke maand automatisch van je rekening afgeschreven.

Met een jaarabonnement krijg je 50% korting: €89,95 voor een jaar lang Mindful Minuut.

Het bedrag wordt elke periode (maand of jaar) automatisch van je rekening afgeschreven zodra je daar toestemming voor hebt gegeven. Je kunt altijd opzeggen (min. 7 dagen van tevoren), dan wordt de betaling stopgezet. De prijs van je abonnement wordt nooit zomaar verhoogd. 

Hoe kan ik het abonnement weer opzeggen?

We maken het niet onnodig moeilijk voor je om je abonnement op te zeggen. Ga naar mindfulminuut.nl/opzeggen, vul het formulier in en het is geregeld. Doe dit 7 dagen vóórdat de volgende betaling plaatsvindt om zeker te weten dat het op tijd verwerkt wordt.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn telefoonopslag niet vol raakt met al die audioberichten?

Als je in WhatsApp naar ‘instellingen’ en dan ‘beheer opslag’ gaat en dan de chat ‘Mindful Minuut’ zoekt, kun je daar de audioberichten wissen. Als je dit regelmatig even doet, komt je WhatsApp opslag niet vol te zitten.

Om half 7 slaap ik nog, hoe zorg ik dat ik niet wakker wordt van de meldingen?

Je kunt natuurlijk je telefoon uitzetten, op vliegtuigstand of op ‘niet storen’. Wil/moet je wel bereikbaar zijn op je telefoon ’s nachts? Dan kun je Mindful Minuut op WhatsApp ‘dempen’: klik in het WhatsApp gesprek met Mindful Minuut bovenaan in het scherm op het logo. Je komt dan bij de instellingen van dit gesprek, klik dan op ‘dempen’. Je kunt er dan voor kiezen Mindful Minuut tijdelijk of altijd te dempen, zodat je niet wakker wordt van de meldingen. Je blijft de berichten wel gewoon binnen krijgen, alleen de meldingen (tril/geluid) krijg je niet meer.

Abonneren