Meest gestelde vragen over een abonnement op Mindful Minuut

Hier vind je antwoord op de meest gestelde vragen over het abonnement. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur een mailtje naar info@mindfulminuut.nl

Wat krijg ik precies?

Je krijgt elke werkdag (maandag t/m vrijdag) om 6:30u een audiobericht via WhatsApp met daarin de Mindful Minuut van de dag. De audio duurt maximaal 3 minuten. Het is een begeleide meditatie, een mindfulnessoefening of een tip om meer mindful te leven.

Kom ik in een WhatsApp-groep?

Nee, geen zorgen! We sturen je de Mindful Minuut persoonlijk toe, en sturen je verder ook niets anders. Je krijgt op werkdagen elke ochtend om 7.30 uur een appje van ons: een korte beschrijving van wat we die dag in de Mindful Minuut doen en de audio.

Kan ik de meditaties later nog terugluisteren?

De audio’s blijven altijd beschikbaar in je WhatsApp. Je kunt de bestanden ook downloaden. Je kunt ze dus terugluisteren wanneer jij wil.

Kan ik de meditaties ook offline beluisteren?

Wil je de Mindful Minuut ongestoord luisteren? Zet je telefoon op ‘niet storen’ of op vliegtuigstand. Ook als je internet uitzet op je telefoon kun je de audio’s gewoon afspelen in WhatsApp. Je kunt de audiobestanden ook downloaden.

Kan ik jullie ook vragen stellen over meditatie/mindfulness?

We houden elke maand een live Q&A waarin je je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen. Ook behandelen we dan de vragen die zijn binnen gekomen via WhatsApp en de mail. Je kunt ons dus altijd een appje of mailtje sturen met jouw vraag.

Wanneer zijn de thema-sessies?

Dit laten we weten via de mail aan alle leden, zodra er weer een nieuwe datum vast staat.

Wat kost het?

Een maandabonnement op Mindful Minuut kost €14,95 per maand. Het bedrag wordt elke maand automatisch van je rekening afgeschreven. Met een jaarabonnement krijg je 50% korting: €89,95 per jaar. Hier kun je je aanmelden.

Hoe kan ik het abonnement weer opzeggen?

We maken het niet onnodig moeilijk voor je om je abonnement op te zeggen. Ga naar mindfulminuut.nl/opzeggen, vul het formulier in en het is geregeld. Doe dit 7 dagen vóórdat de volgende betaling plaatsvindt om zeker te weten dat het op tijd verwerkt wordt.

Hoe zorg ik ervoor dat mijn telefoonopslag niet vol raakt met al die audioberichten?

Als je in WhatsApp naar ‘instellingen’ en dan ‘beheer opslag’ gaat en dan de chat ‘Mindful Minuut’ zoekt, kun je daar de audioberichten wissen. Als je dit regelmatig even doet, komt je WhatsApp opslag niet vol te zitten.

Abonneren